Cele trei subrase stranii care au trăit pe Terra înaintea oamenilor – conform ezoteristei Madame Blavatsky


Conform binecunoscutei ezoteriste Helena Blavatsky, au existat mai multe subrase ale strămoşilor noştri. Ţineţi minte că această clasificare nu este recunoscută de ştiinţă, care se bazează doar pe „dovezi ştiinţifice”, dar Madame Blavatsky pretinde că şi-a luat informaţiile din astral, de la alţi maeştri spirituali.

* Prima subrasă – reprezentanţii ei erau plasmoizi sferici inteligenți, în sursele sacre primare fiind numiți „Învățătorii Divini”.

* Cea de-a doua subrasă – consta din monștri umanoizi uriași (până la 10 metri înălțime) cu două perechi de brațe și picioare şi o față cu trei ochi. Al treilea ochi al acestor creaturi uimitoare se afla pe partea din spate a capului și a fost organul comunicării telepatice și al comunicării cu câmpul informațional al Cosmosului. Cei doi ochi frontali au evoluat din glandele situate pe fața frontală și au devenit văzuți după sute de mii de ani de evoluție. A doua subrasă este considerată ca fiind strămoșul celei mai vechi omeniri de pe planetă.

* Cea de-a treia subrasă – aceasta se numește „cu cap îngust” (datorită unui intelect destul de primitiv) jumătate-maimuță / jumătate-oameni.

Reprezentanții rasei a doua și a treia erau hermafrodite în caracteristicile lor se*uale și, în ceea ce privește prima rasă, este clar că ea era ase*uată. Locuitorii sferici inteligenți ai planetei au locuit pe continentul circumpolar Hyperborea, unde au fondat civilizația plasmei inteligente. Această civilizație a învățat omenirea tânără, care s-a dezvoltat în timp din a doua subrasă, să construiască orașe uriașe din piatră albă, soluri rare și bazalturi.

Această pre-umanitate a existat deja în epoca mezozoică și, împreună cu jumătate-maimuță / jumătate-oameni, au trăit pe pământul Lemuriei – un continent uriaș aflat în Oceanul Indian și Pacific. Înflorirea ambelor subrase lemuriene ar fi început în urmă cu 18 milioane de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock