Mai multe lumini roşii misterioase au fost observate deasupra Rusiei! Ce-o fi fost!?


OZN OmskUn fotograf amator a surprins imagini a ceea ce el pretinde a fi un „OZN”, după ce a văzut mai multe lumini ciudate roşii plutind deasupra oraşului Omsk din Rusia, scrie site-ul Siberian Times.

Cele 6 lumini roşii misterioase, care se observă şi în fotografii, erau situate „în formaţie”. Fotograful a făcut prima poză la ora 00:49. Imediat, după 1 minut, el a hotărât să mai facă o fotografie, pentru a se asigura că aparatul foto nu a făcut vreo greșeală sau că nu există anumite pete pe obiectiv. Dacă în prima poză, luminile roşii se aflau în centrul imaginii, în cea de-a doua se observă că ele s-au deplasat în spatele turnului de televiziune, în stânga imaginii.

Nu există nici o explicație oficială pentru ce-ar putea fi luminile. Unii spun că ar reprezenta insecte sau sateliţi care se deplasează în spaţiu, pe când ufologii susţin categoric varianta OZN-urilor.

În orice caz, întreaga regiune Omsk este cunoscută nenumăratele OZN-uri care se observă pe timpul nopţii de-a lungul timpului. De exemplu, între anii 1990-1991, se pare că aceste OZN-uri se plimbau regulat în zonă.

Mai jos puteţi observa fotografiile la care am făcut referinţă în articol:

OZN Omsk 1

OZN Omsk 2

 

 

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock