Lumile paralele există, iar ele pot fi accesate prin intermediul unor „uşi paranormale”. Pe acolo intră OZN-urile, fantomele sau spiriduşii! Şi ele pot fi activate şi de fulgere…


lume paralelaÎn urmă cu aproximativ 15 ani, mai mulţi copii au început să dispară dintr-un parc de distracții din orașul britanic Kent. Copiii intrau în sala de oglinzi și nu mai ieșeau de acolo. Poliţia locală a făcut cercetări, dar fără rezultate. O doamnă, care se consideră a fi un „psihic”, a anunțat că știa unde erau copiii; potrivit dumneaei, în spatele uneia dintre oglinzile din parcul de distracții se află o uşă către o altă lume.

Trăim într-un spațiu 3D, unde totul este măsurat prin înălțime, lățime și lungime, iar noi suntem capabili să gândim doar în aceste limite. Știm că 1 dimensiune este o linie dreaptă fără sfârșit; ne putem imagina cu ușurință două dimensiuni – o suprafață plană, și, de asemenea, putem vedea cele trei dimensiuni obișnuite din jurul nostru. Cu toate acestea, chiar și știința recunoaște că există mai multe dimensiuni, decât cele 3 cunoscute de oameni. Există așa-numita „teorie a corzilor” în fizica contemporană; este foarte greu de înțeles, dar ea admite existența altor dimensiuni. „Sunt până la 26 de dimensiuni, dar ele sunt într-un fel pliate, astfel încât nu le putem observa. N-am reușit să le găsim nici prin experimente”, a explicat Alexei Basilevici, doctor în fizică.

Dacă există și alte dimensiuni, unde duc ele? În mod normal, ele duc către locul pe care noi, în mod normal, îl numim lumea paralelă. Este ușor de imaginat. Imaginați-vă că trăiţi într-un subspațiu bidimensional și nu aveți nicio idee că acest spațiu traversează un număr nesfârșit de alte subspaţii; la unele dintre liniile de intersecţie, figura bidimensională poate penetra accidental un alt spațiu. În exact acelaşi mod există și lumile paralele.

În 1931, Charles Fort, un cercetător american, a introdus termenul de „spații de teleportare”. Acestea sunt zone unde teleportarea bruscă este posibilă și unde se deschid uşile lumilor paralele. Este posibil ca acestea să fie locurile de unde provin OZN-urile, spiridușii, fantomele și alte creaturi asemănătoare. Dar dacă ușile se deschid, nu este exclus ca şi noi să nimerim în partea cealaltă a universului paralel; poate că miile de persoane dispărute şi nedescoperite s-ar putea găsi într-o lume paralelă.

Uşile către lumea paralelă ar putea fi deschise de către un fulger, deoarece aceasta are o energie enormă. Irina Ţareva, un membru al unui grup de cercetare a fenomenelor paranormale, a spus următoarea poveste: trei prieteni s-au dus la pescuit în apropierea oraşului Saint Petersburg. Pe drum mașina lor a fost lovită de un fulger; aceasta a intrat într-un șanț și a lovit un copac. Prietenii au observat un sat lângă drumul lor, pe care ei nu-l mai văzuseră înainte. O bătrână care locuia într-una din casele din sat, i-a primit, le-a dat de mâncare şi i-a lăsat să doarmă peste noapte. Când prietenii s-au trezit a doua zi dimineața, ei s-au văzut întinşi pe iarbă; nu exista niciun sat și nicio casă în apropiere!

Au fost multe cazuri când oamenii s-au lovit de obstacole invizibile în drumul lor. În timpurile străvechi, astfel de locuri erau numite „locurile diavolului”. În Rusia, acestea pot fi găsite în apropiere de orașul Tula. Oamenii spun că acolo există nişte zone de aer dense, iar cei care au îndrăznit să păşească în interiorul lor nu s-au mai întors niciodată!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock