O fotografie NASA ciudată de pe Marte! Un umanoid, având capul conic, pare că se plimbă nestingherit pe „planeta roşie”…


EXTRATERESTRU PE MARTEÎncă o fotografie ciudată descoperită în arhiva NASA privind planeta Marte! O vedere panoramică de pe platoul Naukluft, de pe muntele Sharp, care se află în interiorul craterului Gale de pe Marte, arată ceva foarte ciudat. În afară de geologie și formele de relief ciudate, imaginea arată ceea ce pare a fi o ființă umanoidă, cu un cap sub formă de con, şi care pare că se plimbă pe jos pe Marte!

Creatura ciudată pare că poartă un costum albastru şi încălţăminte de culoare albă!

În cazul în care nu este un truc al ochiului și să presupunem că această ființă este una reală, mă întreb dacă nu cumva ea este un hibrid extraterestru, care a intrat în contact cu oamenii de pe Pământ, cu mii de ani în urmă?

Istoria umanităţii are numeroase exemple de schelete, care au cranii sub formă de con. Există dovezi arheologice care arată că o specie umanoidă, cu un cap sub formă de con, a locuit în urmă cu aproximativ 50.000 de ani (sau mai mulți) în Africa de Sud, precum și în America de Sud. Acelaşi cap sub formă de con apare şi la faraonul egiptean Akhenaten (1353BC-1335 î.Hr.), dar şi la soţia lui, Nefertiti.

Imaginea originală controversată poate fi downloadată de pe site-ul NASA de AICI.

EXTRATERESTRU PE MARTE 2

EXTRATERESTRU PE MARTE 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock