Cazul şocant al unui consilier britanic care ar avea un copil cu o extraterestră numită „Regina Pisică”! Mama britanicului e o extraterestră gigantică verde!! Să-l credem?


om - Regina PisicaÎn aprilie 2014, scriam în acest articol (Un fost oficial al Ministerului Chinez de Externe recunoaşte că “extratereştrii locuiesc printre noi!” Cazul şocant şi real al răpirii unui fermier chinez şi întâlnirea sa “intimă” cu o extraterestră înaltă de 3 metri!) cazul unui fermier chinez care susţine că ar fi făcut dragoste cu o extraterestră: „Cea mai cunoscută poveste de răpire extraterestră din China este cazul Meng Zhao Guo, un tânăr fermier are susţine că în iunie 1994 a fost răpit şi a fost forţat să întreţină relaţii intime cu un extraterestru de sex feminin. Iată ce-a povestit fermierul: “Ea era înaltă de 3 metri și avea șase degete, dar altfel semănă foarte bine cu un om. Ulterior, i-am spus soției mele că am fost nevoit să o înşel cu o extraterestră; ea nu a fost prea supărată”.

Şi nu e singurul… în lume există sute, dacă nu mii de oameni care pretind că ar fi întreţinut relaţii intime cu extratereştrii. De exemplu, e vorba de consilierul britanic Simon Parkes, căsătorit, care pretinde că s-a întâlnit de 4 ori pe an cu o extraterestră denumită “Cat Queen” sau „Regina Pisică”. Parkes pretinde, de asemenea, că el este tatăl copilului Reginei Pisicii, pe care ei l-au numit Zarka. La finalul articolului, puteţi observa un scurt reportaj video despre acest caz, pe care eu l-am tradus şi adaptat în premieră în limba română. Iată ce se spune acolo:

* Simon Parkes, care este instructor auto şi consilier local, pretinde că a avut contacte cu extratereştrii. Parkes spune că primul contact l-a avut la vârsta de 11 ani, atunci când a fost transportat la bordul unei nave spaţiale extraterestre. Pe navă, el şi-a întâlnit adevărata mamă, o extraterestră verde gigantică.

* Parkes a menţinut contactul cu extratereştrii până astăzi şi are o legătură cu o extraterestră, Regina Pisică, pe care îl aduce pe Parkes în nava ei extraterestră, pentru a-şi vedea fiul lor, pe Zarka. Parkes obişnuieşte să facă dragoste cu Regina Pisică, atunci când se întâlneşte cu ea pe navă. Şi totuşi, nevasta lui Parkes nu e deloc mulţumită de aventurile „extraterestre” ale lui Parkes.

* Povestea lui Parkes se aseamănă cu cea a unui personaj ficţional, Simon Wagstaff din romanul SF „Venus pe jumătate de scoică”, scris sub pseudonimul de Kilgore Trout.

P.S. Cine crede această poveste, să ridice mâna sus…


Lasă un comentariu