Deşi viaţa pare imposibilă pe Venus, un ufolog de pe YouTube pretinde că a descoperit oraşe pe această planetă


Posibilitatea existenţei vieţii pe planeta Venus este extrem de improbabilă; cu temperaturi extreme de suprafață care ating aproape 462 °C, și cu o presiune atmosferică de 92 de ori mai mare decât cea a Pământului, condițiile de pe Venus fac ca viața, așa cum o știm, să fie puțin probabilă pe suprafața planetei. Cu toate acestea, câțiva oameni de știință au speculat că termoacidofile microorganismele extremofile ar putea exista în straturile superioare temperate și acide ale atmosferei venusiene. În septembrie 2020, au fost publicate cercetări care au raportat prezența fosfinei în atmosfera planetei, o potențială biosemnătură.

Dar, a existat viaţă inteligentă pe Venus în trecutul acestei planete, înainte ca efectul de seră să se instaleze definitiv aici? Greu de spus. Un ufolog de pe YouTube, muпdodescoпocido, pretinde că a analizat fotografiile sondei spaţiale NASA Magellan din 1989, şi ar fi descoperit structuri artificiale, mai precis „oraşe” pe Venus.

Mai jos puteţi observa mai multe capturi de pe videoclipul respectiv. Sunt chiar oraşe!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock