Dacă te rogi la îngeri, îţi pot veni bani în bancă, fără să te aştepţi!

329

ingeri baniJacky Dalton a trăit un miracol când i-a rugat pe îngeri să o ajute pe fiica ei să-şi revină din depresia cronică şi, drept urmare, fiica ei a fost vindecată. După asta, credinţa lui Jacky în îngeri s-a întărit. Aşadar, atunci când ea şi familia  ei  au  avut  nevoie  de  bani pentru Crăciun, Jacky era sigură că îngerii o vor ajuta.

În acea zi specială de luni, Jacky i-a rugat pe îngeri să îi dea cumva suficienţi bani pentru a-şi acoperi cheltuielile de afaceri şi cele de Crăciun, fără griji. În ziua următoare, soţul ei a retras bani de la un bancomat, iar chitanţa arăta un sold de peste 4.000 de dolari. Jacky şi soţul ei au crezut că era o greşeală din partea băncii. Cu toate acestea, a spus Jacky, dacă soldul era corect, asta se datora în mod sigur îngerilor!

Jacky şi soţul ei au verificat la bancă şi au descoperit că banca depozitase suma de 3.200 de dolari în noaptea de luni, când ea se rugase la îngeraşi. Era vorba de plata alocaţiei de familie, de care nu ştiau că avea să vină!

Jacky povesteşte: „Este o adevărată tragedie că sunt atâţia oameni care nu ştiu că poţi cere ajutorul îngerilor sau care refuză să creadă în îngeri. Sunt atât de recunoscătoare şi îi întreb întotdeauna pe îngerii mei ce pot face în schimb ca să îi răsplătesc. Ei îmi răspund întotdeauna la fel: Continuă să asculţi – şi exact asta şi intenţionez să fac.”