Miracolele de Crăciun există!! O fetiţă căreia nu-i mai bătea inima, şi-a revenit în mod miraculos în apropiere de Crăciun, după mai multe rugăciuni…


Este un miracol de Crăciun! Aceasta este explicația părinților din Florida (SUA) care au crezut în 2015 că sunt pe punctul de a-și pierde fetița.

Gemma Botelho era la fel ca orice altă fetiţă sănătoasă de 4 ani, dar gripa a dus-o la un pas de moarte. Totul a început cu o ușoară febră duminică, 13 decembrie 2015. Până luni, fetiţa se simţea mai bună. Dar 3 zile mai târziu, starea Gemmei s-a agravat.

„Era palidă”, a spus Lejla Szabo, mama Gemmei. Avea mâinile reci, dar şi picioarele reci. Părinții Gemmei au dus-o la spital, la urgenţe. Când au ajuns acolo, Gemma a intrat în stop cardiac. Medicii au efectuat resuscitarea timp de 45 de minute. Apoi, medicii i-au pregătit pe părinții Gemmei pentru ce-i mai rău.

Doctorii nu au putut face ca inima Gemmei să funcționeze din nou, așa că au pus-o pe un aparat care să-i ajute la funcţionarea inimii, trimiţând-o la un centru de transplant, crezându-se că fata ar avea nevoie de o inimă nouă.

Duminica dinaintea Crăciunului, părinții Gemmei au cerut prietenilor din întreaga lume să spună rugăciuni pentru fiica ei la liturghie. Și atunci Lejla și Alex au spus că au primit minunea de Crăciun. Inima Gemmei a început brusc să bată din nou, de una singură. Medicii nu au avut nicio explicaţie. „Uneori, nu înțelegem tot ce se întâmplă în medicină”, a spus dr. Jeffrey Jacobs de la All Children’s Hospital.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): abc13.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO