Doi îngeri au fost surprinşi zburând pe cerul Braziliei!? Pare a fi ireal, dar dacă e adevărat!?


2 ingeri pe cerŞtirea e de câteva luni, din decembrie 2014, dar pe site-ul meu n-am pus-o, aşa că haideţi să-i dăm drumul. Citez de pe snappytrends.com:

Un bărbat din Boa Vista, Brazilia, a capturat pe camera sa video (foto) un moment incredibil, la care nu se aștepta. La început a crezut că era vorba de nişte păsări care zboară pe cer, dar, el a fost șocat să vadă că creaturile înaripate văzute seamănă foarte mult cu ceea ce noi numim „îngeri”, adică fiinţe cu aripi asemănătoare oamenilor!

În videoclipul de mai jos, veți vedea că creaturile înaripate zboară liber în jurul cerului și aţi crede cu adevărat că ele sunt doar nişte păsări uriașe. Dar, când imaginea a fost mărită și pusă în „slow motion” (mişcare lentă), puteți vedea că aceste creaturi înaripate arată ca nişte forme umane, cu brațe și picioare.

După ce acest clip a fost încărcat pe 2 decembrie 2014, el a devenit „viral” pe Internet. Unii cred că aceştia sunt îngerii reali, în timp ce alţii afirmă că acesta este doar un film editat, adică, mai bine zis, o farsă. Ca întotdeauna, când apare un asemenea videoclip controversat, vor exista întotdeauna două tabere.

Aşadar, ce părere aveţi de acest film? Sunt îngeri reali? Sau e doar un alt videoclip editat pentru a crea senzaţie?

P.S. Nu sunt expert video (acum m-am apucat serios de treabă şi de învăţat pentru crearea şi editarea de filme), aşa că nu pot să-mi dau seama dacă e real sau farsă. Sincer, la prima vedere, pare mai degrabă farsă. În schimb, acest videoclip este filmat probabil cu telefonul, întrucât are o calitate excrecabilă. Dacă ar fi fost filmat HD, altfel ar fi stat lucrurile…

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock