O creatură înaripată, cu chip uman şi trup asemănător unui „peşte-diavol”, a fost observată în Chile! În această ţară întâlniţi o mulţime de „oameni zburători”…


om zburatorO relatare stranie vine din Chile, acolo unde ar fi fost văzută o creatură înaripată cu înfăţişare umană, scrie site-ul chilian Lared.cl.

Pe 29 septembrie 2013, în jurul orei 21, lângă Parcul Bustamente din Santiago de Chile, o ciudată creatură zburătoare a fost observată, zburând dintr-un copac în altul. Înălţimea sa a fost estimată la circa 2 metri, arătând asemenea „peştilor-diavoli” (mobula mobular).

Ignacio, un tânăr care a fost martorul a ceea ce s-a întâmplat, nu a vrut să-şi decline identitatea, dar a fost de acord să stea de vorbă cu Juan Salfate, ziarist la canalul de televiziune La Red. Descrierea lui Ignacio ne arată că acesta a văzut întreaga entitate, de sus până jos; el a făcut chiar un desen cu ceea ce a văzut, desen ce-a fost prezentat în cadrul reportajului de televiziune.

Mai multe mărturii au apărut în alte locuri din Santiago. De exemplu, o martoră cu nume de Silvia a confirmat prezenţa unei creaturi zburătoare, cu chip uman, dar semănând cu un „peşte-diavol” în zona Los Barrenchea. Cineva a susţinut următoarele printr-un email trimis redacţiei televiziunii: „Eu şi soţia mea am văzut această creatură într-una din turnurile bisericii Sf.Francisc, mâncând ceva similar cu un câine. Dacă veţi verifica turnul, probabil că veţi găsi acolo nişte rămăşiţe. Din păcate, nu am nicio dovadă, decât propria mea mărturie şi cea a soţiei mele”.

Incidente de genul acesta sunt înregistrate destul de des în Chile. Ziaristul Osvaldo Murray în cartea sa “Los Seres de Luz” („Fiinţele luminii”) a vorbit despre „oamenii zburători” care aterizau prin ani 80 în copacii dintr-un oraş din Chile.


Lasă un comentariu