O mini creatură bizară a fost găsită în Columbia: seamănă destul de bine cu celebra „creatură extraterestră” din deşertul Atacama din Chile


Foarte interesant articolul de pe site-ul în limba spaniolă espaciomisterio.com, în care se vorbeşte despre o fiinţă minusculă găsită în Columbia, care se aseamănă cu celebrul „mini-cadavru extraterestru” din deşertul Atacama (Chile). Citez din articol:

* Am primit o imagine sugestivă prin WhatsApp care arată o ființă ciudată, misterioasă, cu un craniu disproporționat, ochi înclinați și o protuberanță aparent osoasă în vârful capului. Sursa mea a vrut să știe dacă ar putea fi o ființă din altă lume și m-a informat că specimenul provine din Columbia. Sunt sigur că cineva din Mexic i-ar fi dat deja eticheta de „extraterestru”, dar în cazul meu prefer să fiu mai precaut.

* O privire mai atentă asupra morfologiei acestei mici ființe ne permite să observăm postura extremităților sale inferioare, cu genunchii îndoiți, de parcă tocmai ar fi ieșit din poziția fetală, și detaliul deloc banal al cordonului ombilical. Acest cordon al vieții este un tub flexibil care leagă fătul de placentă și constituie singura sa sursă de oxigen și nutrienți.

* De asemenea, observăm mai puține coaste decât o ființă umană normală (abia are 10 perechi în loc de cele 12).

* Pare a fi fătul unui mamifer cu un fel de malformație.

Imagine: espaciomisterio.com

Foarte interesant e faptul că această creatură de origine necunoscută seamănă foarte bine cu „extraterestrul din deşertul Atacama (Chile)”, descoperit în anul 2003 (citeşte mai multe în acest articol: Într-un nou documentar, intitulat “Sirius”, se vorbeşte despre un posibil cadavru extraterestru şi despre tehnologii secrete nepământeşti).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO