Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-un nou documentar, intitulat “Sirius”, se vorbeşte despre un posibil cadavru extraterestru şi despre tehnologii secrete nepământeşti

  •  
  •  
  •  
  •  

blankBlogul WhoFortedBlog.com ne scrie despre un nou film, în care s-ar găsi un presupus cadavru al unui extraterestru, film care, cu siguranţă, va produce furori în întreaga lume. Citez din articol:

Un nou film va fi lansat la finalul lui aprilie 2013, un film în care s-ar prezenta dovezi de netăgăduit de existenţă a unui cadavru de extraterestru umanoid, de origine necunoscută. Documentarul intitulat „Sirius” ne prezintă povestea OZN-urilor, a tehnologiilor extraterestre suprimate şi a unei creaturi umanoide descoperită în deşertul Atacama din Chile.

Liderul grupului Disclosure, Dr.Steven Greer (cunoscut ca fiind un fan al extratereştrilor şi OZN-urilor) a declarat într-un comunicat de presă faptul că „Odată ce oamenii vor înţelege că OZN-urile funcţionează pe tehnologii ce sunt ţinute secret, nu va mai fi nevoie de cărbune, de petrol şi de energie nucleară”.

„Sirius” dezvăluie secrete privind suprimarea tehnologiei extraterestre, precum şi interviuri cu mai mulţi funcţionari militari şi guvernamentali, care au fost în contact cu speciile extraterestre.

Thomas Jane, un expert în conspiraţii, spune următoarele: „Documentarul <<Sirius>> este un film important şi puternic, căci încurajează pe fiecare să-l privească cu inima deschisă, pentru oameni ca mine care sunt OK ca guvernele să păstreze secretele în numele securităţii naţionale, dar nu sunt de acord cu secretul guvernamental.”

Premiera mondială a filmului va avea loc pe 22 aprilie 2013 în Los Angeles.

P.S. Filmul pare interesant, dar – îmi pare rău s-o spun – producătorii săi o dau în bară încă de la bun început, chiar înainte de premieră. De ce spun asta? Păi ştiţi ce creatură extraterestră a fost descoperită acum peste 10 ani în deşertul Atacama din Chile, extraterestru la care se face referire în „Sirius”? O vedeţi în poza de mai jos! O biată creatură de doar 7,2 centimetri, care probabil este fetusul unui animal sălbatic, şi nu un…extraterestru! Întreaga poveste şi mai multe poze le găsiţi în limba engleză în articolul acesta din 2002: http://rense.com/general31/tinyt.htm. Stau şi mă întreb…ce tari sunt extratereştrii ăştia…au doar 7 centimetri, dar sunt în stare să construiască nave spaţiale performante, care călătoresc între sisteme solare şi galaxii!!

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu