Povestea înfricoşătoare a unei femei: susţine că a văzut noaptea, deasupra patului ei, o furnică strălucitoare gigantică, de 1 metru lungime! Halucinaţii sau creaturi ce intră prin portaluri în universul nostru?


O femeie din America împărtăşeşte pe un forum de conspiraţii ceea ce a păţit în noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2021, deci extrem de recent. Iată câteva fragmente din relatarea ei:

* Aseară m-am culcat la 2 dimineaţa. Soțul meu dormea ​​deja. M-am băgat în pat cât am putut de încet, pentru că dacă îl trezesc, va începe să sforăie și n-aș mai putea să adorm. M-am întors pe partea stângă, cu spatele la soțul meu. Aproximativ 5 minute mai târziu, aud că începe să scoată nişte sunete pe gât, ceea ce înseamnă că sforăitul lui va începe destul de curând. M-am întors, cu gândul să-i dau un mic ghiont, astfel încât să se întoarcă pe cealaltă parte și să tacă.

* Însă, când m-am întors, deasupra patului nostru atârna ceva. Arăta ca o furnică uriașă, dar cu mai multe picioare; și, nu erau chiar picioare, ci mai mult ca nişte tentacule, care se mișcau în sus și în jos, într-o mișcare ondulată.

* Creatura strălucea cu o lumină galbenă/portocalie. Nu scotea sunete, doar tentaculele se mișcau. Avea cam 1 metru lungime.

* Nu m-am speriat, ci eram doar nedumerită. M-am gândit că poate aveam o migrenă (deși nu părea deloc așa), așa că mi-am întors privirea spre celălalt perete pentru a vedea dacă „creatura” se mișca cu linia mea vizuală, dar nu a făcut-o. Stătea deasupra noastră, la aproximativ 1,7 metri deasupra patului. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost: „Ce naiba e asta!?” Și apoi, nimic. Cred că am adormit și m-am trezit azi dimineață ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

* Nici măcar nu mi-am amintit nimic din tot acestea, până în după-amiaza asta, când cineva a spus ceva pentru mine, lucru care mi-a declanșat amintirea. Dar nu-mi amintesc când am adormit sau cât timp a fost acolo.

* Încă sunt nedumerită. Cum pot să văd o formă uriașă de furnică strălucitoare plutind deasupra mea, să adorm și să uit de ea? Cum pot să mă uit la ea și să nu simt frică sau să sar jos din pat sau îmi trezesc soțul?

* Știu că mulți dintre voi veți spune că poate dormeam deja și visam, sau a fost o halucinație. Dar eu știu 100% că eram încă trează, mă culcasem doar cu aproximativ 5 minute înainte. Eram trează, nu există nicio îndoială. Nu adorm atât de repede.

* Înainte să scriu această postare, am căutat-o ​​pe Google și nu am găsit nimic. Ce credeţi?

Culmea e că femeia primeşte un răspuns al unui utilizator care spune că a avut şi el două experienţe asemănătoare, odată era vorba de un crab gigantic, iar altă dată un păianjen uriaş. Ce sunt aceştia? Demoni? Călătorii în universuri paralele?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock