Într-un videoclip terifiant, două entităţi veghează trupul unui bebeluş! Parcă nişte extratereştri „deghizaţi” încearcă să insufle în subconştientul copilului cunoştinţele lor secrete…

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestri bebelusRenumită pentru numeroasele sale apariţii OZN-istice, pentru telescoapele puternice și pentru animalele sălbatice, Australia este cu siguranță o țară plină de acțiune și mister. Iar următoarea ştire „paranormală” vine tot din Australia. În timp ce privea la bebeluşul ei, pe monitorul pentru copii, o mamă din Barongarook (Victoria, Australia), a distins o formă luminoasă, aflată în mișcare liberă, în apropierea copilului ei. La început, părea ca un fel de „lens flare”, dar, după ce lumina a început să se miște, corpul plasmatic al formei misterioase a devenit tot mai vizibil.

Aproape de jumătatea videoclipului, o a doua siluetă apare, acest lucru speriind-o şi mai mult pe mamă. Cele două spirite par a fi cu ochii pe copil, și, în timp ce unul dintre ei este aplecat peste fetiţă, celălalt pare să se miște în interiorul leagănului. Cele două spirite şoptesc ceva în urechea copilului?

Potrivit lui Scott Waring, celebrul editor al site-ului ufosightingstdaily.com, cele două figuri luminoase ar putea fi de fapt extratereştri camuflaţi care încearcă să-i insufle copilului (în subconştient) cunoștințele lor ascunse.

Deşi totul ar putea fi o nebunie, având în vedere numărul anual de OZN-uri și răpiri extraterestre în Australia, ipoteza de mai sus nu sună chiar atât de SF, iar comparaţia lui Scott Waring cu extratereştrii camuflaţi nu poate fi chiar foarte departe de adevăr. Oricum, ceea ce vedem în videoclip este o dovadă a existenţei entităților invizibile, care sunt vizibile numai sub un anumit spectru de lumină. Spectrul vizibil este parte a spectrului electromagnetic, care este vizibil pentru ochiul uman. Cu toate acestea, spectrul nu conține toate culorile pe care ochiul uman şi creierul le pot distinge, lăsând astfel o mulțime de spațiu pentru ființele invizibile care pot coexista cu oamenii.

Dar ce-ar putea fi, de fapt, aceste entităţi? Sunt ele cu adevărat spirite din această lume? Sau, mai degrabă ființe supranaturale din spațiul cosmic sau dintr-o dimensiune paralelă? Ei bine, din moment ce aceste apariții nu pot fi simțite în niciun fel, nu putem spune sigur ce sunt acestea, nici de unde vin, dar cel puțin câteodată noi le putem vedea, oferind o vedere unică în acest tărâm formidabil şi invizibil.

Alte teorii mai sceptice susțin că entitățile luminoase sunt, de fapt, rezultatul luminii din cameră care se reflectă în monitor, un „lens flare” sau un simplu artefact de pe lentila camerei. Cu toate acestea, mișcarea dinamică a ființei fantomatice dovedește exact contrariul. Așa că acesta ar putea fi un fenomen autentic…

entitati bebelus

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu