Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2021: care sunt cele mai terifiante predicţii?


Anul următor (2021) s-ar putea dovedi a fi chiar mai dezastruos decât 2020, dacă predicțiile din Nostradamus se dovedesc a fi adevărate, scrie cotidianul britanic The Express.

Astrologul francez a făcut o serie de predicții în cartea sa „Les Prophéties” din 1555. Nostradamus ar fi făcut mai multe predicții corecte despre viitor, deși multe dintre ele sunt deschise interpretărilor. O astfel de previziune a fost în ceea ce priveşte persoana lui Donald Trump și modul în care acesta va deveni președinte al Statelor Unite. Astfel, în catrenul III:81, Nostradamus scrie: „Marele ticălos, nerușinat și îndrăzneț. El va fi ales guvernator al armatei”.

Deşi profeţiile lui Nostradamus sunt foarte vagi, astrologii care-i citesc lucrarea cred că 2021 a avut o semnificație deosebită pentru profetul francez. Potrivit astrologilor, pandemia de coronavirus marchează începutul unei serii de nenorociri pentru umanitate, care ar fi fost arătată de către Nostradamus. Iar una din aceste nenorociri va fi dată de foamete. Nostradamus a spus la un moment dat: „După mari necazuri pentru omenire, se pregătește unul mai mare. Marele Mișcător reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foamete, oțel și pandemie. Se vede un foc pe cer”.

Potrivit site-ului Yearly Horoscope.com, 2021 ar putea fi anul în care vor apărea „morții vii”, aşa cum îi vedem prin filmele SF. Site-ul pretinde că, după analiza textelor lui Nostradamus, în anul 2021 ar putea apărea o „apocalipsă zombi”, cu un virus eliberat de un om de știință rus. Nostradamus a scris: „Puțini tineri: pe jumătate morți (…) Tate și mame morți de nenorociri infinite, femei în doliu”.

Anul următor (2021) ar putea fi momentul în care schimbările climatice ating un moment critic pentru omenire, conform lui Nostradamus. El a avertizat: „Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”. Unii au interpretat acest catren în sensul că schimbările climatice vor deveni până la urmă insuportabile. Într-adevăr, nivelul mării crește pe toată suprafaţa planetei care se încălzește, ceea ce determină topirea calotelor polare.

Că se vor împlini sau nu aceste profeţii în 2021, vom vedea la sfârşitul anului viitor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock