Doi vânători din New Mexico au dat peste nişte creaturi înalte şi structuri ciudate din alte dimensiuni


Foto: prelucrare proprie

Josh Brinkley și Daniel Lucero sunt prieteni şi amândoi au plecat la vânătoare într-o zonă a unui munte vulcanic inactiv, numit Muntele Pot, din statul New Mexico (SUA). Brinkley s-a depărtat de prietenul său pentru a cerceta o nouă zonă, până când a dat peste ceva şocant, care l-a făcut să tremure din toate încheieturile. Iată ce-a povestit el site-ului taosnews.com pe 6 septembrie 2019:

„Am observat două creaturi foarte înalte, care stăteau alăturat, uitându-se drept spre mine. Capetele lor modelau o formă de parcă aveau glugi pe ele. Arătau ca două panglici care coborau de sus în jos, ca o banană. Partea dreaptă era neagră, iar partea stângă era albă și puțin strălucitoare. Trunchiurile erau cam negre, nu puteam vedea multe detalii. Cu siguranță păreau haine.”

Brinkley a estimat că creaturile se aflau la 10 de metri de el. După ce martorul a trecut de un tufiş, pentru a vedea mai bine creaturile, acestea au dispărut. Brinkley s-a întors la Lucero, dar a ezitat să-i spună despre întâlnirea incredibilă cu cele două ființe înalte. S-au întors amândoi în aceeași zonă a doua zi și acolo au dat de o structură ciudată:

„Era o structură asemănătoare unui cort de circ, fiind înaltă de circa 15-20 de metri. În stânga ei se întindea o altă structură, ce semăna ca o pistă de tir cu arcul. Era de 3 ori mai mică la înălțime faţă de prima, dar foarte lungă, având poate câteva sute de metri.”

Lucrurile au devenit şi mai ciudate atunci când cei doi bărbaţi au observat că aceste structuri au dispărut în mai puțin de cinci secunde! „Când am trecut peste deal, au dispărut. Nu mai era nimic, dar știu că erau reale”.

Dacă cele două povestiri sunt adevărate şi nu născociri din minţile acestor vânători, atunci aceste incidente arată încă o dată că extratereştrii / OZN-urile provin din alte dimensiuni (lumi paralele), interacţionând din când în când cu lumea noastră. Sau poate că aceste fiinţe sunt din lumea noastră şi deţin tehnologia invizibilităţii…