Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un secret dezvăluit de Wikileaks: războiul americanilor cu mai multe obiecte zburătoare neidentificate, care au apărut din Antarctica şi se îndreptau spre Mexic


Cunoscute în mod obișnuit sub denumirea de Obiecte Subacvatice Neidentificate (OSN), în ultimele 4 decenii au existat o mulţime de rapoarte de apariții surprinzătoare de obiecte neidentificate, care se ivesc brusc din oceanele lumii. Cum şi aceste OSN-uri pot zbura, putem spune că OSN-urile fac parte din categoria OZN-urilor (obiectelor zburătoare neidentificate), numai că au capacitatea de a intra şi a ieşi din apele mărilor şi oceanelor. Ceea ce ne duce cu gândul că ar putea exista baze extraterestre secrete submarine.

Dezvăluirile lui Julian Assange, prin proiectul său controversat „WikiLeaks”, au arătat faptul că Forțele Armate Americane s-ar putea afla în mijlocul unui război secret cu OZN-urile. De exemplu, WikiLeaks prezintă, la un moment dat, existenţa unei alerte emisă de Comandamentul Spațial al Forțelor Aeriene Americane, după apariția unei flotile mari de obiecte neidentificate aeriene, din apele Mării Sudice din Antarctica. Această armată de obiecte necunoscute s-a îndreptat ulterior spre Guadalajara, Mexic.

Având în vedere că avioanele de război americane s-au activat şi desfășurat în zonă imediat, masiva flotă de OZN-uri s-a întors şi s-a scufundat din nou în apele antarctice. Incidentul a avut loc pe 10 iunie 2004.

Imaginile preluate de pe Google Earth arată un OSN cu un diametru de 40 de metri și o înălțime de 15 metri, care iese din Golful Hudson din Antarctica; acesta, probabil, aparținea flotilei de obiecte zburătoare neidentificate care s-a îndreptat spre Mexic în 2004.

Mai există unii specialişti ufologi care cred că aceste OZN-uri / OSN-uri reprezintă, de fapt, proiecte secrete ale celui de-al Treilea Reich; se bănuieşte că la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, naziştii s-ar fi refugiat în bazele secrete din Antarctica, împreună cu proiectele lor extrem de avansate din punct de vedere tehnologic.