Un videoclip nou arată cum papa Francisc plesneşte peste mână o altă femeie, într-o vizită făcută în Chile în 2018. Asta după ce a plesnit o credincioasă în ajunul Anului Nou…


Imagine: captura video contul de Twitter Bree A Dail

Începutul de an 2020 a adus, pe lângă alte evenimente majore internaţionale, şi un incident care pare mai degrabă subiect de „can-can”. Şi anume, faptul că papa Francisc, „blândul” şi mult adoratul papă de către mass-media internaţională, a plesnit o femeie peste mâini pentru a se elibera astfel din strânsoarea acesteia. Incidentul extrem de neplăcut a avut loc în timp ce Suveranul Pontif saluta mulțimea adunată în Piața Sfântul Petru, în ajunul Anului Nou.

Ulterior, în mesajul de Anul Nou, Papa și-a cerut scuze, pentru că şi-a pierdut răbdarea: ”Ne pierdem răbdarea de multe ori. Asta mi se întâmplă și mie. Îmi cer scuze pentru exemplul rău pe care l-am dat ieri”. Totodată, papa a pledat împotriva violenței, afirmând că „orice formă de violenţă împotriva unei femei este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu”.

Acesta este unul din incidentele în care papa Francisc nu mai apare într-o lumină atât de pozitivă cum era el zugrăvit până acum, de credeai că va fi declarat oficial „sfânt” încă de pe vremea pontificatului său.

Dar, se pare că papa îşi pierde cam repede răbdarea, acesta nefiind un incident izolat. Un nou video a ieşit la iveală, arătând cum papa plesneşte mai scurt o maică într-o vizită avută în Chile, în anul 2018. De data aceasta, femeia nu-l mai ţine de mână, deci nu mai există justificare pentru gestul făcut. Pare mai degrabă un gest reflex pe care papa îl face mai des. Ar trebui să ne îngrijoreze acest lucru?

Imagine: captura video YouTube
Imagine: captura video contul de Twitter Bree A Dail

Vedeţi AICI videoclipul cu papa care plesneşte femeia în ajunul Anului Nou.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO