Un bărbat din Iaşi s-a ciocnit de un „zid invizibil” din natură! N-a putut să treacă de „câmpul de forţă” din faţa sa! Incredibil!!


Iată ce relatare extraordinară putem întâlni într-una din cărţile cercetătorului român de paranormal Florin Gheorghiţă:

Plecat dintr-o mică localitate de la limita sudică a municipiului Iaşi, în vara anului 1986, dl. B.D. dorea să ajungă cît mai rapid la capătul liniei de tramvai care deserveşte Combinatul de Utilaj Greu şi cartierul aferent. De aceea, a preferat să meargă pe o cărare care străbate un teren mlăştinos şi parţial împădurit.

Prins de gânduri în mersu-i grăbit, o lovitură cu fruntea şi cu un picior într-un… „zid invizibil” care îi bara calea l-a făcut să se tragă câţiva paşi înapoi. Deşi în faţa sa nu vedea absolut nimic, el se izbise totuşi de „ceva” dur şi total transparent! Fără a fi cuprins de frică şi având curiozitatea omului dispus să rişte pentru a afla ceea ce nu ştie, a revenit cu mâinile întinse în faţă, pentru a constata dacă fenomenul se repetă. Da, s-a repetat, căci palmele sale au întâlnit o suprafaţă dură şi lucioasă, ca de metal, cu o anumită curbură. Atunci i-a venit ideea să verifice în mod indirect prezenţa reală şi mărimea neînţelesului „zid invizibil”: a luat câteva pietre de jos şi le-a zvârlit în direcţia barajului nevăzut. Şi într-adevăr, şi acestea s-au izbit de acel „ceva”, chiar mai sus, şi au căzut revenind oarecum înspre dânsul.

Încurajat de lipsa oricărei reacţii din partea „zidului”, a căutat să afle cât este întinderea lui în lăţime; deplasându-se lateral, în ambele părţi, a constatat că obstacolul care îi bara calea era „ceva” curbat. Din cauza smârcului deasupra căruia se afla marele obstacol rotund, nu i-a putut face înconjurul, însă din aprecierea raportată la elementele din teren, diametrul ar fi fost de vreo 15 metri! Şi ca înălţime era mare, căci zvârlind cu pietre în sus, la vreo patru metri, acestea ricoşau, izbindu-se de o suprafaţă dură.

Necesitatea de a ajunge cît mai repede la tramvai a învins în cele din urmă marea sa curiozitate stârnită de acel contact cu invizibilul şi căutând un traseu mai ocolit, a plecat grăbit din locul cu pricina.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock