O „navă-fantomă” dispărută fără urme în 2009, a reapărut în 2018 de nicăieri! A fost în altă dimensiune? Ceva nu e în regulă…


Pe 1 septembrie 2018, site-ul bbc.com ne relatează o ştire ciudată: faptul că autorităţile din Myanmar (un stat din sud-estul Asiei) investighează cum a apărut o „navă-fantomă” în apropierea coastelor ţării (regiunea Yangon).

Nava imensă, goală şi ruginită, se numea Sam Ratulangi PB 1600, şi a fost descoperită de pescarii din Myanmar. Poliţia locală a fost uimită să constate cum o asemenea navă imensă, fără marinari sau bunuri la bord, a ajuns în Myanmar. Vasul a fost construit în 2001, având peste 177 de metri lungime, iar ultima oară când a fost observat a fost în anul 2009 în Taiwan.

Interesant e faptul că o altă navă, Independence, a fost cea care a observat pentru prima dată „nava-fantomă”, undeva pe la mijlocul lunii august 2018, la 80 de km de coastele Myanmar-ului şi a încercat să tracteze nava-fantomă la o fabrică de dezmembrări din Bangladesh, dar, din cauza vremii proaste, nava Sam Ratulangi PB 1600 a fost abandonată.

Dar, întrebarea care se pune: unde a dispărut timp de 9 ani această navă-fantomă (între 2009 şi 2018), de ce proprietarul ei n-a încercat s-o caute şi cum de n-a fost ea văzută atâţia ani pe rutele marine din Asia de sud-est, mai ales că acum dispunem de tehnologii globale de identificare şi vizualizare a oricărui aparat dispărut.

Destul de ciudat, dar ultima locaţie a navei-fantomă, Taiwan, se află nu departe de „Triunghiul diavolului”, o zonă asemănătoare „Tringhiului Bermudelor”, unde s-au semnalat dispariţii de nave şi avioane. O fi vorba de anomalii ale spaţiului şi timpului?

Nava-fantomă de la Myanmar a dispărut într-o altă dimensiune şi a reapărut înapoi pe Terra? Sau a făcut o călătorie „involuntară” în timp, din 2009 în 2018, la fel ca în cazul faimosului experiment Philadelphia?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO