O femeie din Anglia a fost atacată de o gigantică bufniţă-vultur, care a vrut s-o mănânce!


O bufniță-vultur eurasiatică, cu o anvergură uimitoare a aripilor, ar fi atacat o femeie care alerga, ea declarând că acea creatură zburătoare a încercat să o mănânce cu ciocul ei cel mare. În timp ce-şi făcea alergarea zilnică de la 6 dimineața în Norwich (Anglia), Hattie Atkinson Smith s-a trezit deodată atacată de o creatură înaripată. Ea alerga lângă râu, aproape de stadionul de fotbal Carrow Road din Norwich City, cu căștile puse pe urechi și fără să știe că este urmărită.

După ce a simțit ceva pe capul ei, Smith s-a întors pentru a vedea o priveliște care i-ar fi făcut pe cei mai mulți oameni să fie înspăimântaţi. Vorbind pentru „Mail Online”, ea a spus următoarele: „Mi-am ridicat privirea și era doar o pasăre uriașă care, evident, a coborât. Cred că ea a crezut că sunt un animal și a încercat să mă mănânce – a fost atât de ciudat! Era atât de mare. Asta era înfricoșător; n-am văzut niciodată o pasăre atât de mare în sălbăticie, nici într-o grădină zoologică!”

Hattie crede că părul ei prins în coadă ar fi derutat bufniţa uriaşă, ea crezând că femeia ar putea fi o rozătoare sau ceva de genul acesta. Cu imaginea păsării bine plantată în minte, Hattie a căutat pe Google creatura. Femeia a descoperit curând că atacatorul ei a fost o bufniță-vultur eurasiatică, cea mai mare dintre ele având o anvergură a aripilor de 2 metri. Dar, astfel de specii nu se găsesc de obicei în Marea Britanie. După ce a căutat pe Google „Bufnița-vultur Norwich”, Smith a descoperit numeroase articole despre ceea ce probabil este aceeași pasăre. Ea a descoperit că bufnița, pe nume Alfie, zboară de ceva vreme în jurul oraşului Norwich. Nimeni nu este sigur de unde provine Alfie, dar teoria predominantă este aceea că ea a scăpat din captivitate.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): joe.co.uk


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock