Pe 16 septembrie 2022, va ieşi în public o personalitate care şi-ar fi înscenat moartea – susţine un „călător în timp” de pe TikTok. Unii zic c-ar putea fi vorba de 2Pac sau Michael Jackson…


Un utilizator de TikTok, care pretinde că este un călător în timp din anul 2236, le-a spus adepților lor că o celebritate moartă care „și-a înscenat moartea”, va apărea în public în septembrie 2022. În videoclipul respectiv, vizionat de peste 14 milioane de ori, „călătorul în timp” susține că își va demonstra puterile cu o altă predicție: „Unii oameni nu cred că sunt un călător în timp real, așa că iată câteva evenimente destul de mari care se vor întâmpla în 2022. Pe 17 iunie, va fi găsită în Oceanul Pacific una dintre cele mai mari creaturi marine de până acum. Pe 16 septembrie, un muzician foarte popular va ieși și va recunoaște că și-a simulat propria moarte”.

El continuă cu alte predicţii ca: „Până la sfârșitul anului, roboții vor avea cu până la 20% mai multe locuri de muncă, înlocuind oamenii”. Utilizatorul TikTok, despre care majoritatea oamenilor sunt de acord că este doar o farsă, scrie în biografia sa: „Sunt un călător în timp real din anul 2236, vă voi informa despre viitor”.

Câțiva oameni par să-i creadă predicțiile, unii sugerând că muzicianul care se întoarce „din morţi” va fi Michael Jackson sau 2Pac Shakur. De mai mult timp, există teorii ale conspiraţiei care spun că aceste personalităţi muzicale şi-ar fi înscenat moartea. De exemplu, într-un articol din octombrie 2015 – Celebrul rapper 2Pac Shakur, mort „oficial” din 1996, a fost surprins recent de Google Street View, plimbându-se pe stradă! – spuneam despre faptul că într-o fotografie apărută pe Internet îl arată în Google Street View (programul de vizualizare a străzilor) pe o persoană care se aseamănă cu rapperul Tupac (2Pac) Shakur, văzut în apropierea casei sale din Marin City, California.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock