Hai că asta-i bună: japonezii zic că Iisus ar fi murit în ţara lor, la vârsta de 106 ani, fiind fermier de orez! Cică ar avea nişte documente misterioase…


Există o legendă de origine misterioasă în satul japonez Shingo, care constituie un important punct de atracție turistică. Aici se găseşte o cruce mare, cu o placă explicând că acesta este locul de înmormântare al lui Hristos. Da, e vorba chiar de Iisus Hristos, care se presupune că ar fi murit într-un loc foarte îndepărtat de Japonia (în Ierusalim), în circumstanțe destul de diferite faţă de cele descrise pe placă.

Conform legendei, care a început atunci când se susţine că s-ar fi descoperit documente în limba ebraică cunoscute sub numele de „Documentele Takenouchi” de către un localnic cu numele de Takenouchi în 1935, Iisus nu ar fi murit pe cruce în anul 33 d.Hr., ci fratele său.

Iisus ar fi scăpat în Japonia, pentru a se stabili aici; el ar fi devenit un fermier de orez și a avut mai mulți copii. Iisus ar fi murit în cele din urmă din cauze naturale, la vârsta înaintată de 106 ani.

Familia Sawaguchi din Shingo pretinde că ar coborî direct din Hristos, deși membrii ei sunt budiști ca şi religie. Documentele Takenouchi pretinse a fi descoperite au dispărut între timp; se presupune, de asemenea, că ele conţineau detalii despre extratereștrii antici și Atlantida.

Desigur, totul pare a fi o farsă, dar nimic din toate acestea nu-i oprește pe sute de turiști să vină în fiecare an, curioşi să vadă aşa-zisul mormânt al lui Iisus din Japonia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO