Poţi călători în timp în interiorul unei biserici


Există mulți „vânători de fenomene paranormale” care se întâlnesc cu diferite fapte bizare. Am auzit povestiri despre întâlniri cu entități spirituale sau non-spirituale, despre locuri bântuite sau care sfidează logica și uneori se pare că trec dincolo de timp și spațiu. O asemenea situație i s-a întâmplat unui fost ofiţer de poliţie care crede că a călătorit în timp în interiorul unei biserici.

Chris Halton, un fost ofițer de informații și investigator pentru poliția din Essex, a detaliat incidentul extraordinar către un auditoriu ce participa la o conferință. Dl. Halton conduce canalul de YouTube Haunted Earth TV, filmându-se în locații istorice, care sunt legate de evenimente paranormale. Dl. Halton mai este cunoscut şi sub numele de „Omul cu pălăria”, datorită accesoriilor sale de îmbrăcăminte pe care le poartă.

Fostul poliţist spune că, în timp ce filma un episod într-o biserică, se simțea de parcă ar fi călătorit în timp. El a spus: „Eram în biserică și nu mă simţeam comfortabil. Prin ochii mei, vedeam biserica schimbându-se, iar tapiseria de pe perete se lumina ca și când mă întorceam în timp. Mă simțeam ca și cum aş fi fost atras în asta. Am menționat în videoclip că mă simţeam de parcă aş fi fost un observator al timpului asupra istoriei”.

Călătoriile în timp sunt posibile teoretic, iar oamenii de știință spun că ar trebui să călătorim mai repede decât viteza luminii pentru ca acest lucru să se întâmple. De asemenea, dl Halton încearcă să ia legătura cu fantomele în videoclipurile sale și susține că a comunicat cu cei morți.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock