Un papirus egiptean antic dezvăluie o aterizare a unui OZN pe Sfinx! Ce altă dovadă mai vreţi?


Un desen intrigant din papirusul Djedkhonsuiefankh, vechi de 3.000 de ani, şi expus în Muzeul din Cairo, prezintă o scenă ciudată: un dispozitiv în formă de disc, extrem de strălucitor, cu un tren de aterizare deasupra Sfinxului. Ar putea fi acesta un OZN extraterestru? Vânătorii de extratereștri susțin că aceasta este dovada definitivă că există o legătură puternică între Egiptul Antic și ființele extraterestre.

Acel obiect din vârful Sfinxului este diferit de orice altă „barcă” văzută în mitologia egipteană antică. De fapt, nu seamănă cu nimic din imaginea sau simbolismul egiptenilor. Există desene comparabile ale presupuselor mașini zburătoare la templul lui Seti I, dar acestea au fost foarte controversate.

Elementul neobișnuit din papirusul Djedkhonsuiefankh a fost înfățișat de egiptenii antici ca un disc care produce o lumină incredibil de strălucitoare, iar când vă uitaţi la OZN-urile de azi, practic arată exact ca și cum noi am vedea astăzi un OZN.

Și dacă ne uităm mai atent, este evident că are o formă de disc, care are deasupra o cupolă radiantă. Este reprezentat ca fiind „aterizat” pe Sfinx, cu trei „trepiede” asemănătoare picioarelor vizibile care ies din obiect.

Cert este că originea Sfinxului este incertă și asta nu ajută prea mult când vezi un papirus ca acesta. Gradul de eroziune pe care îl găsim pe Sfinx arată că datează cel puţin din anul 10.000 î.Hr. Este o structură veche ale cărei mistere au rămas ascunse de mii de ani. Se spune că experții au descoperit căi în camere ascunse de sub Sfinx și unii chiar se aventurează și declară că Sfinxul poate deține adevărul din spatele propriei noastre existențe. Este considerată în mod justificat ca fiind una dintre cele mai interesante structuri de pe suprafața planetei noastre.

Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

În mod curios, pe lângă papirusul menționat mai sus care ilustrează obiectul în formă de disc, există un alt document antic privit ca dovada contactului cu extratereștri în Egiptul antic; e vorba de Papirusul Tulli. Acest document vechi se crede că ar fi primul care ar oferi o descriere a farfuriilor zburătoare pe planeta noastră. Evenimentul ar fi avut loc în jurul anului 1480 î.Hr., când Egiptul era condus de faraonul Tutmosis al III-lea. Iată traducerea textului papirusului:

“În cea de-a 21-a zi a celei de-a treia luni a iernii, la ora 6 dimineaţa, Scribii, Arhiviştii şi Analiştii Casei Vieţii au observat un cerc de foc (…) Un miros respingător îi veni din gură, dar nu avea cap. Trupul său măsura o prăjină înălţime. Iar inimile Scribilor şi Arhiviştilor erau îngrozite şi confuze, întorcându-li-se stomacurile pe dos. Ei au raportat acest fapt faraonului. Maiestatea Sa a ordonat (…) a fost examinat (…) şi el a meditat la ceea ce s-a întâmplat, acest lucru înregistrându-se în papirusurile Casei Vieţii. Acum, după ce au trecut atâtea zile, aceste lucruri au devenit din ce în ce mai numeroase în cer deasupra Egiptului. Aceste obiecte întreceau Soarele la luminozitate, venind din cele patru colţuri ale cerului (…)

Aceste cercuri de foc veneau şi plecau în înălţimea cerului. Armata faraonului şi faraonul le-au privit pentru mult timp. Acest lucru s-a întâmplat după amiaza. Aceste cercuri de foc s-au înălţat şi mai sus spre cer, îndreptându-se spre sud. Apoi, păsările căzu din cer. Niciodată în istoria omenirii nu s-a văzut un asemenea fenomen pe Pământ (…) Iar faraonul a ordonat ca tot ce s-a întâmplat să fie scris în Analele Casei Vieţii, astfel încât totul să rămână pentru eternitate.”

Precum se observă din descriere, extratereştrii veniţi de pe aceste obiecte zburătoare erau extrem de ciudaţi: înalţi de o prăjină (adică, 5 metri!), şi nu aveau nici cap!


Lasă un comentariu