Un OZN misterios a fost descoperit în Biserica Mănăstirii Dominicane din Sighişoara! El seamănă foarte mult cu un alt OZN ilustrat într-o carte din secolul al IV-lea…


OZN manastire SighisoaraUn obiect zburător ciudat, sub formă de disc, a fost descoperit pe o pictură veche din Biserica Mănăstirii (sau Biserica Mănăstirii Dominicane), din oraşul Sighişoara, România. Obiectul este similar cu alte OZN-uri sub formă de disc, ce apar în picturi şi monede din secolul al 4-lea până în secolul al 17-lea.

Potrivit lui Gilli Schechter și Hannan Sabat, de la organizaţia israeliană de cercetare a OZN-urilor şi extratereştrilor (EURA), aceştia au primit o imagine a picturii de la Cătălina Borta, care a făcut fotografia în timp ce vizita mănăstirea.

După cum puteți observa, OZN-ul se află deasupra unei clădiri fumegânde. Pictura are, de asemenea, o inscripţie în limba germană, care se poate citi ca: Israel, hoffe auf den HERRN, adică, în traducere, Israel, pune-ți nădejdea în Domnul.” Această inscripţie face referire la versetul 3, Psalmul 130: „Să nădăjduiască Israel în Domnul, de acum şi până în veac!”

Vârsta picturii este necunoscută, dar mănăstirea a fost construit inițial în secolul al 14-lea. Mai târziu a fost distrusă și reconstruită în secolul al 17-lea. Probabil că pictura datează după 1523, când Biblia a fost tradusă în germană.

Foarte interesant e faptulun obiect extrem de asemănător poate fi văzut pe o ilustrare din cartea Prodigiorum liber, a istoricului și scriitorului Julio Obsequens, despre care se crede că ar fi trăit la mijlocul secolul al patrulea (vezi imaginea de mai jos):

OZN 2

Sighişoara este renumită în special pentru că aici s-a născut celebrul Vlad Ţepeş, cel mai cunoscut domnitor al românilor în întreaga lume.


Lasă un comentariu