Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Am auzit şi aberaţia asta: Iisus Hristos ar fi folosit canabisul pentru a înfăptui vindecările miraculoase!

214

blankDespre Iisus Hristos am auzit de toate: că era iniţiat din Dacia (https://www.lovendal.ro/wp52/minciuni-ordinare-impotriva-crestinismului-6-iisus-marele-initiat-din-dacia/), că era buddhist (https://www.lovendal.ro/wp52/minciuni-ordinare-impotriva-crestinismului-5-iisus-a-trait-in-india-unde-a-devenit-buddhist/), că era un servitor din Egipt (https://www.lovendal.ro/wp52/filozoful-grec-celsus-iisus-a-fost-un-servitor-din-egipt-ce-a-obtinut-puteri-miraculoase/), că e fascist (https://www.lovendal.ro/wp52/cum-a-putut-biserica-catolica-sa-i-ierte-pacatele-lui-john-lennon-dupa-ce-l-a-facut-pe-iisus-ticalos-fascist/) şi alte multe aberaţii. Acum aflăm că ar fi folosit… droguri! Căci aşa susţine site-ul patients4medicalmarijuana.wordpress.com. Citesc din el:

Iisus a fost cu siguranţă un utilizator de canabis şi un partizan de început al proprietăţilor medicinale privind acest drog, conform unui text publicat în 2003. Studiul sugerează că Iisus şi discipolii săi au folosit drogul pentru a duce la bun sfârşit miraculoasele vindecări. Mirul folosit de Iisus şi discipolii săi conţinea un ingredient denumit kaneh-bosem, ce a fost identificat ca fiind extract de canabis, conform unui articol scris de Chris Bennett.

Carl Ruck, profesor de mitologie clasică la Universitatea din Boston a spus: “Nu este niciun dubiu privind rolul canabisului in religia iudaică. În mod evident, disponibilitatea sa uşoară şi tradiţia folosirii sale în iudaismul timpuriu, face ca inevitabil acesta să fi fost utilizat şi în tradiţia creştină.”

Dl Bennett sugerează că, deşi în prezent oamenii aleg să fumeze sau să consume canabis, Iisus l-ar fi folosit în mir, pentru a fi absorbit în piele. Dând citate din Noul Testament, dl Bennett crede că mirul conţinând canabis este responsabil pentru vindecarea ochilor şi a bolilor de piele. “Dacă acest canabis a fost unul din principalele ingrediente ale mirului, atunci înseamnă că cei care se opun folosirii canabisului, ar putea fi consideraţi ca fiind anti-creştini”, a conchis dl Bennett.

P.S. Sunt şi eu curios cum ar putea orbii să vadă din nou cu ajutorul canabisului.

Orgoni Crystal