O creatură energetică imensă a fost surprinsă în Sao Paolo (Brazilia). Unii zic că filmarea e falsă, alţii că e vorba de “Blue Beam”…

174

Din nou, am găsit un videoclip extrem de ciudat despre fenomenele paranormale. El a fost publicat pe pagina de Facebook “Ovnis vs Ufos 2” şi este intitulat “Un OZN energetic gigant a fost filmat în Sao Paolo Brazilia”. Se spune că acest videoclip a fost înregistrat de către turişti în octombrie 2018, în metropola Sao Paolo (Brazilia).

Însă, dacă ne uităm bine de la videoclip, acel “OZN” pare mai degrabă a fi o “pasăre energetică” imensă, care se plimbă prin nori. Formei ciudate i se disting foarte bine aripile, care se mişcă prin aer. După ce-a fost publicat videoclipul bizar, acesta a stârnit multe controverse (cum era şi normal). Iată principalele idei ale altor utilizatori despre ce-ar putea fi vorba:

* Videoclipul este unul fals, fiind indus de CGI (grafică cu ajutorul calculatorului);

* O nouă manifestare a proiectului “Blue Beam”. Acest proiect ar fi fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se parcurg mai multe etape, printre care amintim: demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent, proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.

* O imagine termală a unei păsări, care a fost apoi mărită şi introdusă în videoclip, printre nori.

blank

blank

blank

Giant Energy UFO filmed in São Paulo Brazil

Giant Energy UFO filmed in São Paulo Brazil 😱😱😱😱

Publicată de Ovnis vs Ufos 2 pe Luni, 29 octombrie 2018