Site de secrete, stiinta si metafizica

O creatură energetică imensă a fost surprinsă în Sao Paolo (Brazilia). Unii zic că filmarea e falsă, alţii că e vorba de “Blue Beam”…

12

Din nou, am găsit un videoclip extrem de ciudat despre fenomenele paranormale. El a fost publicat pe pagina de Facebook “Ovnis vs Ufos 2” şi este intitulat “Un OZN energetic gigant a fost filmat în Sao Paolo Brazilia”. Se spune că acest videoclip a fost înregistrat de către turişti în octombrie 2018, în metropola Sao Paolo (Brazilia).

Însă, dacă ne uităm bine de la videoclip, acel “OZN” pare mai degrabă a fi o “pasăre energetică” imensă, care se plimbă prin nori. Formei ciudate i se disting foarte bine aripile, care se mişcă prin aer. După ce-a fost publicat videoclipul bizar, acesta a stârnit multe controverse (cum era şi normal). Iată principalele idei ale altor utilizatori despre ce-ar putea fi vorba:

* Videoclipul este unul fals, fiind indus de CGI (grafică cu ajutorul calculatorului);

* O nouă manifestare a proiectului “Blue Beam”. Acest proiect ar fi fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se parcurg mai multe etape, printre care amintim: demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent, proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.

* O imagine termală a unei păsări, care a fost apoi mărită şi introdusă în videoclip, printre nori.

Giant Energy UFO filmed in São Paulo Brazil

Giant Energy UFO filmed in São Paulo Brazil ????

Publicată de Ovnis vs Ufos 2 pe Luni, 29 octombrie 2018

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie