Ce sunt marţienii? Fiinţe războinice, care luptă împotriva răului

5.990 vizualizari

martianMarţienii se pot mişca liber oriunde pe planeta lor, fără să aibă nevoie de acte sau paşapoarte, cum e cazul pământenilor. Oriunde s-ar duce, ei vor găsi de mâncare, locuri de dormit sau haine, totul fiind gratuit, întrucât nu există graniţe sau bani. Pe Marte există respectul pentru libera voinţă a fiecărei persoane în parte; nu-i ca pe Pământ, unde totul se află sub control.

Marţienii, faţă de venusieni (vezi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/cum-arata-venusienii-pamantenii-fata-de-venusieni-arata-ca-niste-gorile/) au trupurile mult mai puternice, întrucât ei aparţin „Razei puterii”. Pe Marte, fiecare fiinţă poartă uniformă de soldaţi: scut, cască şi armură. Toate aceste haine de război sunt realizate dintr-un material asemănător bronzului. Marţienii sunt războinici, dar nu în sensul pe care-l atribuim noi acestui cuvânt. Nu există războaie între ei, sau războaie cu alţi locuitori de pe alte planete; ei, pur şi simplu, luptă împotriva răului.

Marţienii nu muncesc ca sclavii aşa cum o fac oamenii pe Pământ. Nimeni nu transpiră, şi asta pentru că există maşini care fac toată treaba, şi care se folosesc de energia solară.

Marţienii sunt atât de puternici din punct de vedere spiritual, încât ei pot să se nască, să trăiască şi să moară la simpla lor voinţă. Atunci când s-au săturat să trăiască în trupul lor fizic, atunci ei pot să moară. Odată murind, ei nu sunt înmormântaţi, ci pur şi simplu li se arde trupul până ajunge cenuşă. Nimeni nu plânge la moartea unui marţian; moartea pentru ei nu este decât o schimbare de haine, şi nimic altceva.

(Fragment din cartea “Hercolubus sau Planeta Roşie” de V.M. Rabolu, tradusă şi adaptată în exclusivitate şi premieră în România de site-ul “Secretele lui Lovendal”)