Incredibila poveste de răpire extraterestră a unui bărbat din New Jersey: „toţi oamenii au ADN extraterestru”!

  •  
  •  
  •  
  •  

rapire extraterestra 9De pe site-ul Le Canadien.com aflăm următoarea poveste demnă de un film SF: un martor care susţine foarte convingător că a fost răpit de extratereştri! Bărbatul din New Jersey (SUA) sugerează că în întreaga zonă au loc o serie de răpiri în masă de către extratereştrii manipulativi care se ală în regiune. Bărbatul ne vorbeşte despre o posibilă comunicare cu fiinţele „aliene” care ar fi avut la ora 12, pe 20 mai 2013. El ne mai spune că întotdeauna a fost sceptic faţă de extratereştri, dar de data aceasta e sigur pe trăirile sale, intrând astfel în contact cu fiinţele din afara spaţiului terestru.

Apoi urmează descrierea răpirii extraterestre şi cum s-a trezit el legat pe un pat metalic de către fiinţele cosmice: „În urmă cu două nopţi, m-am dus la culcare, ca de obicei şi mi s-a părut că observ ceva în colţul ochiului. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat, dar ştiu că m-am trezit legat pe un pat metalic. M-am zbătut să-mi întorc capul şi am văzut mai mulţi oameni zăcând legaţi, pe aceleaşi paturi metalice. Apoi, am văzut-o şi pe sora mea, care se afla într-o stare de inconştienţă.”

Bărbatul era conştient şi şi-a dat seama în ce situaţie groaznică se afla; de aceea, el a încercat să se elibereze.  În jurul său, el se văzu înconjurat de extratereştri: „Mi-am dat seama că eram înconjurat de fiinţe mici cu ochii gri”. Deodată, în încăpere îşi făcu apariţia un extraterestru mai înalt, cu un cap oval, care a comunicat telepatic cu bărbatul, spunându-i că are nevoie de ADN-ul său. La întrebarea bărbatului de ce, extraterestrul i-a răspuns: „Toţi oamenii au ADN extraterestru, dar nu toţi oamenii au acelaşi ADN extraterestru.”

„Alienul” cel înalt l-a mai informat pe martor că el provine de pe Sirius. Apoi, totul a dispărut, şi bărbatul s-a trezit din nou acasă, ţipând de frică din toată puterea. Dr. John Lash, un cercetător în domeniu, crede că aceste răpiri sunt adevărate şi sunt legate de entităţile de dimensiune joasă, denumite „arhoni”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu