Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Au gemenii identici sau fraţii siamezi puteri premonitorii și telepatice? Câteva cazuri uluitoare


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Au gemenii identici sau fraţii siamezi puteri premonitorii și telepatice mai pronunțate decât persoanele unicat la o naștere? Iată doar câteva cazuri concrete.

Surorile Ellers, gemene identice din statul Carolina de Nord (SUA), au avut primele crize de schizofrenie în aceeași zi a anului 1962. Internate într-o clinică de specialitate, în același an, ele au murit aproximativ în același minut al aceleiași zile (22 aprilie), la 3 ore după ce au fost instalate în camere separate. În timpul unei crize, ele și-am prevăzut moartea, dacă vor fi separate. Decesele nu au nici acum o explicație clinică.

Frații gemeni identici Peter și John Hooks au murit în aceeași zi, dar aflându-se la peste 400 km unul de altul. Primul a murit John, și înainte ca Peter să moară, acesta a spus familiei despre dispariția fratelui (deși nu comunicau decât prin scrisori) s-a întins în pat şi a cerut să fie lăsat în pace… A decedat după câteva minute, deşi niciunul nu suferea de ceva anume.

Celebrii gemeni siamezi thailandezi Chang și Eng Bunker și-au coordonat timp de 62 de ani de viaţă absolut toate mişcările, fără să rostească un cuvânt. Lipiţi la piept printr-o membrană cartilaginoasă, ei s-au însurat cu două gemene și au fost tații a 10 și respectiv 12 copii. Ambii au murit în interval de trei ore, deși nicio funcție vitală nu era comună.