Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În 2012, se încheie ciclul de 26.000 de ani de rotaţie a Pământului în jurul lui Tula, “Soarele vindecător” din centrul galaxiei

146

calea lacteeMayaşii aveau o denumire interesantă: Tula sau Tollan. Ce este el? O “mecca a înţepeciunii”, un “centru galactic”, un “Soare vindecător” situat în centrul galaxiei noastre. Tot conform mayaşilor, Tula din centrul Căii Lactee mai poate fi denumit şi “Oul”. În Biblie, Dumnezeu este denumit şi Iehova, ceea ce e interesant, căci în latină “ova” înseamnă “ou”. Amalgamat, ar putea însemna “Iehova”: “Eu, Oul din Calea Lactee”? Ouăle simbolizează renaşterea şi repetiţia, şi poate nu  e întâmplător faptul că de Paşti, odată cu sărbătorirea învierii lui Hristos, se foloseşte tradiţia decorării ouălor.

Calea Lactee este o galaxie veche de 13-15 miliarde de ani, conţine peste 100 de miliarde de stele şi are un diametru de 100.000 de ani-lumină. Soarele nostru se află la 23.000 de ani-lumină faţă de centrul galactic. Se spune că Soarele nostru (material) este o reflectare a luminii Soarelui spiritual (Tula) din centrul galaxiei noastre. Tula este lumea cauzei, în timp ce lumea materială în care noi trăim este lumea efectelor.

Tot în simbologia mayaşă întâlnim “Marele An”, ce înseamnă un ciclu cosmic de 26.000 de ani. Acest timp imens este privit ca o perioadă de gestaţie, ce culminează cu perioada de renaştere colectivă. Una din teorii ne spune faptul că Pământul este înclinat pe axa sa, şi se învârte spre Tula pentru 13.000 de ani (jumătate din ciclul de 26.000 de ani) şi se îndepărtează de Tula pentru alţi 13.000 de ani (jumătate din ciclul de 26.000 de ani). Ceea ce au observat popoarele vechi (mayaşii, tibetanii, hinduşii) o reprezintă faptul că atunci când ne îndreptăm spre Tula (Soarele vindecător) suntem treziţi spirituali, iar atunci când ne îndepărtăm de el, suntem adormiţi spiritual. În ultimii 2.000 de ani, am fost în punctul maxim de adormire spirituală. Ciclul de 26.000 de ani, denumit şi precesiunea echinocţiilor, este divizat în 12 ere, fiecare eră având aproximativ 2.150 de ani lungime. Fiecare eră corespunde câte unui zodii; în prezent, părăsim era Peştilor şi intrăm în Era Vărsătorului.

Mayaşii cred că ciclul de 26.000 de ani vine la final pe data de 21 decembrie 2012, atunci când Soarele se află în aliniament direct cu centrul galactic. Atunci, vom fi în balanţă cu centrul galaxiei, iar Tula va mai fi revelată încă o dată. Simultan, vom sfârşi un nou ciclu şi vom inaugura altul.

Orgoni Crystal