Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum o mamă a reușit să-și salveze de la moarte copilul printr-o premoniție incredibilă! Știința nu poate să explice așa ceva!

  •  
  •  
  •  
  •  

premonitie mama copilToate mamele, din toate timpurile, au arătat că adesea există puternice legături empatice între ele şi copiii lor, dar în general nu considerăm lucrul acesta prea straniu… până ce această legătură salvează o viaţă.

Doamna Johnson dormea profund când a fost trezită – nu de o viziune, nici de o premoniţie, de nimic concret. Pur şi simplu a simţit imboldul de a o lua la goană spre camera în care dormeau fetiţele ei, în paturi suprapuse. A acţionat instinctiv şi din fericire nu s-a oprit să-şi pună întrebări despre prezenţa ei acolo şi să permită părţii raţionale a minţii ei să arate cât de bizar îi este comportamentul.

Mama a luat-o pe Karen din patul de jos, a legănat-o fară să o trezească şi a dus-o pe fetiţă în camera alăturată, ca să doarmă cu mama ei. Cealaltă fetiţă, Yvonne, a fost lăsată să doarmă netulburată în patul de sus.

La câteva minute după întoarcerea în dormitor, când încă nu apucase să-şi analizeze actul pur instinctiv, din camera copiilor s-a auzit un bubuit şi un strigăt înfundat. Doamna Johnson s-a repezit în cameră şi a descoperit că patul de sus se prăbuşise, cu tot cu Yvonne. Fetiţa era nevătămată. Dar suportul de oţel al patului de sus se odihnea exact pe perna pe care ar fi ţinut Karen capul, dacă nu ar fi existat acel îndemn imperativ, inexplicabil şi – spune ştiinţa – complet imposibil de a merge acolo.

A venit timpul să ne gândim serios la asemenea evenimente. Este clar că nu există decât două căi de a explica o asemenea experienţă. Ştiinţa poate să încerce să ne convingă că a fost o stranie coincidenţă, sau noi putem să încercăm să convingem ştiinţa că există o conştiinţă fără limite impuse de timp, care ar duce direct la o natură aparent lipsită de sens a timpului. De fapt, nici nu avem nevoie de asemenea experienţe pentru a ne gândi că mintea traversează timpul şi spaţiul atunci când formează o punte de tipul intuiţiei sau empatiei.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu