Dezvăluirile unei femei: „În fiecare noapte, un reptilian mă vizitează. Are o respiraţie ca de scorţişoară şi provine din cealaltă parte a galaxiei…”


omul sarpe 10Întâmplarea de mai jos este una reală, trăită de o femeie, și a fost extrasă dintr-o carte despre reptilieni:

„În fiecare noapte, un om asemănător unui şarpe mă vizitează în casa mea. Nu ştiu cum a ajuns aici sau de unde vine. Pur şi simplu, el se află acolo, având peste 1,80 metri, o piele verzuie şi fină, aproape delicată la atingere, dându-mi senzaţia unei cobre sau a unui alt şarpe. Ochii săi sunt mari şi negri, iar irisul din mijlocul lor era vertical şi gălbui. Atunci când vorbeşte, vocea este gravă şi profundă, asemenea unui ecou dintr-un canion fără fund; dar, ea este şi seducătoare în acelaşi timp. Respiraţia sa are o aromă de scorţişoară. El mi-a spus că provine din altă parte a galaxiei, de undeva din Centura Orionului, şi că „ei” mă urmăresc de foarte mult timp…”

Bun… mulţi o să zică că această femeie are pur şi simplu o fantezie sau aberează (ceea ce ar fi destul de posibil). Dar eu îi acord totuşi ceva încredere şi mă gândesc: „Dar dacă femeia are dreptate? De ce oare avem tendinţa de a lua râs toate întâmplările paranormale?” Dacă, într-adevăr, această specie de extratereştri-şerpi ne urmăreşte de mai mult timp?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock