Descoperire incredibilă într-o fotografie din anii ’40: un tip îşi verifică smartphone-ul în acele vremuri!? Sau există o explicaţie mai normală…


Fanii fenomenelor paranormale au devenit entuziasmaţi de ceva ciudat observat într-o fotografie din anii 1940, despre care susțin că ar demonstra faptul că fenomenul călătoriei în timp este unul real. Imaginea de pe malul mării arată mai mulţi cetăţeni britanici aflaţi pe plajă, dar ceva ciudat se poate observa…

În centrul imaginii, un bărbat într-un costum maro poate fi văzut uitându-se la un obiect ce-l ţine în mână, şi care arată… ca un „smartphone”. Pe lângă faptul că ţinuta este suspectă, utilizatorii rețelelor de socializare s-au implicat într-o dezbatere acerbă asupra a ceea ce îl preocupa pe tipul respectiv în momentul fotografiei. El a fost rapid supranumit „călătorul în timp care trimite mesaje electronice”, părând că navighează pe un smartphone.

Alții au respins afirmația ridicolă de mai sus, insistând asupra faptului că bărbatul pur și simplu îşi rula o țigară. Dar unii au rămas neclintiți, fotografia făcută la plaja Towan din Newquay fiind o dovadă fermă că această călătorie în timp este reală.

Iată ce spune un comentariu: „Observ doar eu sau tipul ăsta își verifică telefonul în anii 1940?” Un altul a scris: „Arată cât de mult s-au schimbat îmbrăcămintea de plajă! Jachetă, cravată și pălărie?” Un al treilea a adăugat: „Captură bună. Este clar că bărbatul din fotografie este un turist care călătorește în timp și își verifică dispozitivul mobil. În sfârșit, dovezile de care avem nevoie pentru a arăta realitatea călătoriei în timp”. Însă altul le-a doborât speranțele, spunând: „Cred că tipul ăla îşi rula o țigară!”

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): The Sun

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Descoperire incredibilă într-o fotografie din anii ’40: un tip îşi verifică smartphone-ul în acele vremuri!? Sau există o explicaţie mai normală…”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO