Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-ar fi întâlnit faţă în faţă cu un extraterestru pe nume „Janus”! Mie nu-mi vine a crede…


printul-philip-extraterestriPrințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II, este cel mai bine cunoscut pentru gafele sale constante din public. Dar puţini ştiu faptul că prinţul este obsedat de OZN-uri și de viața extraterestră.

Astfel, prinţul Philip este un abonat al mai multor reviste de OZN din întreaga lume. Proprietarul revistei „Flying Saucer Magazine” a declarat odată că prințul Philip este abonat la revista sa încă din anii 50, de când în întreaga lume a început nebunia cu OZN-urile, şi când premierul britanic de atunci, Winston Churchill, a înființat o comisie pentru a investiga acest fenomen.

Au existat zvonuri că prințul ar fi căutat să se întâlnească personal cu oameni care pretind că au văzut OZN-uri si extratereştri, dar întâlnirile au fost anulate, pentru că acestea ar fi cauzat o anumită jenă familiei regale britanice. Pe de altă parte, se pare că prințul este atât de obsedat de informații despre viața extraterestră, încât ar fi solicitat chiar accesul la fişierele top secret ale Ministerului Apărării al Marii Britanii, în care se vorbeşte despre posibile întâlniri cu extratereştri.

Potrivit fostului consilier al prințului, Peter Horsley, şi extratereştrii ar fi fost interesați de prinț, de asemenea. El susține că a fost martorul unei întâlniri a prinţului Philip cu un extraterestru pe nume Janus. Creatura extraterestră şi-ar fi exprimat interesul în a-l întâlni pe prințul Phillip, referindu-se la el ca „un om de o mare viziune”…

Sursa: The Huffington Post


Lasă un comentariu