Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Povestea copacului monstruos dintr-un cimitir abandonat… Cum s-a putut el transforma într-o fiinţă umanoidă!?

180

blankAceastă poveste a fost spusă de o ascultătoare la postul de radio Art C2C la începutul anilor ’90, într-o emisiune despre paranormal. Femeia care a povestit relatarea părea a fi una inteligentă, sinceră și credibilă. Ea locuia în Iowa și avea rude care erau fermieri în Missouri (SUA). Ca adolescentă, îşi vizita verișoarele de la ţară, rămânând acolo câteva zile.

În Missouri, rudele ei aveau o fermă mare. La 3 km de această fermă, se afla o altă fermă abandonată. Iar în apropierea fermei acesteia, era un cimitir vechi abandonat, din timpul războiului civil american, care era incredibil de înfricoșător. Femeia spune că acel cimitir ar fi fost un cadru perfect pentru un film de groază. Era absolut ireal: a fost complet abandonat și neglijat, având buruieni și tufișuri, nişte copaci muribunzi, câteva statui rupte, un gard vechi și o poartă de fier forjat.

Într-o seară de octombrie, în jurul orei 10 noaptea, adolescenta împreună cu vărul ei (care era îndrăzneţ şi aventurier) şi cu un prieten s-au hotărât să meargă în cimitirul abandonat. În acea noapte era lună plină… cei trei şi-au luat inima în dinţi şi au trecut dincolo de poarta cimitirului. Apoi s-au oprit deoarece erau prea speriaţi pentru a continua.

După câteva minute, unul dintre copacii bătrâni din cimitir părea că se mișca ciudat. Nu era prea înalt, poate 5-6 metri înălţime. Cei doi băieţi nu văzură nimic, însă fata observă şi strigă în gura mare: “Jur că se mișcă!” Cei trei începură să privească copacul cu multă atenţie și, spre groaza lor, acesta părea să se transforme lent într-un fel de figură umanoidă. În circa 3-4 minute, ramurile lui deveneau ca niște brațe întortocheate, iar întregul copac a început să se răsucească încet. Unul dintre băieţi a ţipat: “Acest lucru nu se poate!”

Apoi, copacul a început să se îndrepte către ei foarte încet. Îngroziţi, cei trei au alergat spre poartă, s-au suit în camioneta cu care au venit și au plecat. Fata și vărul ei erau prea speriați să se uite înapoi. Dar, celălalt băiat s-a uitat în oglinda maşinii în timp ce se îndepărtau și a văzut cum copacul s-a apropiat foarte mult de poartă…

Concluzia din această poveste? Poate că există spirite sau entități care sunt foarte posesive cu locurile în care locuiesc. Lor nu le place să fie deranjate și vor înspăimânta intrușii. Poate că entitatea respectivă nu voia să le facă vreun rău celor trei, ci doar să-i sperie. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă cei trei ar fi stat acolo?

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
Orgoni Crystal