Un „cercetător” aruncă bomba într-un nou interviu Exopolitics.org: „O mare flotă de nave spaţiale extraterestre a intrat recent în sistemul nostru solar”


O mare flotă de nave spațiale aparținând extratereștrilor înalt evoluați ar fi intrat recent în sistemul nostru solar, conform lui James Gilliland, care are peste 35 de ani de experiență de „contact extraterestru”. Acesta a avut un interviu cu Michael Salla, de pe site-ul exopolitics.org, care a publicat interviul pe canalul de YouTube AICI.

James Gilliland susține că acești extratereștri pozitivi, împreună cu ființe de dimensiuni superioare, sunt aici pentru a supraveghea o schimbare fundamentală în modul în care sistemul nostru solar și planeta sunt conduse.

James Gilliland este un autor de best-seller, lector, consilier și „contact extraterestru”. James este recunoscut la nivel mondial drept fondatorul lui Gilliland Estate, denumit anterior și cunoscut sub numele de ECETI Ranch (Enlightened Contact with ExtraTerrestrial Intelligence), unde împărtășește fenomenul de contact multidimensional, care poate fi vizualizat pe www.eceti.org. Interviul YouTube (pentru cei care ştiu limba engleză) îl puteţi urmări AICI.

P.S. Eu, personal, nu cred asemenea informaţii. În anii trecuţi, am mai oferit articole asemănătoare cu această temă (cercetătorul X a spus că nave spaţiale au intrat în sistemul nostru solar). Ce s-au întâmplat cu ele? De ce n-au mai ajuns pe Terra? Cum aş putea crede o nouă informaţie de genul acesta?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock