Potrivit unui expert guvernamental în OZN-uri, ar exista peste 5 milioane de extratereştri infiltraţi printre noi, pe Terra


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Fii foarte atent cu cine vorbești sau cu cine dormi, și întreabă-te dacă persoana de lângă tine este un extraterestru sau nu. Acest lucru poate suna nebunesc, dar potrivit unui expert în OZN-uri şi extratereştri, totul ar fi foarte posibil. Această declarație a fost făcută de James Kupe, fostul expert guvernamental în OZN-uri. Potrivit lui James Kupe, dacă ți-ai bănuit vreodată partenerul de viață ca fiind un extraterestru, există o șansă foarte bună ca partenerul tău ar putea fi chiar unul dintre ei.

Nu știm cât de mult adevăr sau falsitate se află în declarațiile lui Kupe, dar el susține că sunt peste 5 milioane de extratereștri deghizați în formă umană printre noi. Kuпe însuși a putut identifica mai mult de 1.000 de cazuri de-a lungul carierei sale.

Conform domniei sale, infiltrarea extratereştrilor printre noi avea un scop posibil, adică să ne poată studia fără a ne atrage atenția. Problema este că, odată cu trecerea timpului, unii extratereștri s-au atașat de partenerii lor umani, dezvoltând o relație temporală solidă cu ei – susţine acelaşi expert.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO