Ce susţine un georgian că a păţit într-o bună zi: s-a suit în maşină, iar în spatele lui erau doi extratereştri…


Pe timpul URSS, avem un caz de „întâlnire extraterestră de gradul 3”, care a avut loc la Tbilisi (Georgia). Astfel, un georgian de 27 de ani, pe nume David, într-o dimineaţă a intrat în maşina personală pentru a pleca la serviciu. Făcându-i-se brusc cald, s-a întors şi a zărit doi extratereştri în maşină! Sau, cel puţin aşa a declarat el. Erau un bărbat şi o femeie ce semănau foarte mult oamenilor, aveau o înălţime de aproximativ doi metri şi purtau costume cu reflexii argintii.

Martorul mărturiseşte că prima întâlnire n-a fost decât una foarte scurtă, pentru că extratereştrii vorbeau limba georgiana. După ceva vreme, ar fi avut loc o a doua asemenea întâlnire, de data asta cu o durată mai lungă. Discuţia a avut ca subiect modul nostru de viaţă şi lucrurile care ar fi proaste în societatea noastră. Ei avertizau asupra unei posibile catastrofe în cazul în care oamenii nu s-ar schimba. David li s-a plâns că de la prima întâlnire ar suferi de insomnie. Bărbatul extraterestru i-a promis că-l vor ajuta şi a luat un obiect mic în acest scop cu care părea că îi arde în gâtul lui David o gaură adâncă tocmai în apropierea arterei. Încă în aceeaşi zi rana era vindecată – nu a mai rămas nicio urmă – şi David s-a bucurat din nou de un somn liniştit şi sănătos.

În timpul celei de-a treia întâlniri, i-au examinat braţul şi acelaşi obiect cu care îi arseseră gaura în gât i-au făcut o tăietură de aproape 20 cm lungime. Rana arăta îngrozitor. De data aceasta, cercetătorii şi medicii au putut urmări procesul de vindecare. La numai 44 de ore după incizie, pe braţ nu mai rămânea decât o cicatrice!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock