Cazul şocant al unui chinez răpit de extratereştri şi dus pe o planetă roşiatică, în care fiinţele aveau 3 ochi! I s-a smuls inima din piept şi n-a păţit nimic!


extraterestri planeta rosieUn manuscris chinez descoperit în 2011 detaliază un eveniment foarte neobișnuit: o răpire extraterestră. Potrivit textului, în 1528 o stea ciudată a traversat cerul de la est la vest. Ea a coborât și a aterizat în apropierea unui sat din munți. Intrigat de eveniment, un pietrar s-a apropiat de obiect. El l-a descris ca având o formă de roată, la fel de mare cât o casă, acoperit în culori strălucitoare.

Pietrarul chinez a fost adus în interiorul obiectului de două ființe cu aspect uman, care i-au vorbit într-o limbă ce nu a putut-o înțelege. Cei doi umanoizi l-au plasat pe chinez pe o masă și i-au luat inima să o examineze. Chinezul a spus că nu a sângerat deloc şi nici nu a simţit nicio durere. Apoi a căzut într-un somn.

El s-a trezit într-un tărâm rece, ciudat, cu o nuanță roșiatică. Deși soarele, luna și stelele erau încă prezente, nu existau clădiri, iar oamenii aveau fețe rotunde și trei ochi. Ei purtau haine ciudate și vorbeau o limbă ciudată. Apoi, el şi-a pierdut din nou conştienţa.

Când şi-a revenit, el s-a găsit înapoi acasă, numai că a aflat că a fost plecat pentru un an întreg. Autorul textului scrie că atunci când a auzit de această poveste, s-a dus să-l vadă pe pietrar. El avea o cicatrice roșie pe piept și a jurat că toată povestirea este una reală.

În cazul în care acest text este unul autentic, avem încă o descriere veche de răpire extraterestră! Mai ales că sunt unii care consideră că răpirile extraterestre au apărut ca şi poveşti doar după cel de-al doilea război mondial…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock