Astronomul-şef al Vaticanului, părintele Funes, crede că ne vom întâlni în curând cu extratereştrii! Fiţi vigilenţi la această înşelătorie „marca Illuminati”, realizată cu ajutorul iezuiţilor din Biserica Catolică!


extraterestri VaticanPărintele Jose Funes, un preot iezuit și actualul director al Observatorului Vaticanului, se află din nou în centrul atenţiei pentru gândurile sale cu privire la viața extraterestră. El a declarat publicaţiei „L’Osservatore Romano”„Întâlnirea cu extratereștrii s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Şi asta pentru că galaxia noastră conține mai mult de o sută de miliarde de stele. Având în vedere numărul de exoplanete descoperite, se pare că marea majoritate a stelelor din galaxia noastră pot avea planete unde viața s-ar fi putut dezvolta. Descoperirea noii planete Kepler 452b reînvie ideea unui contact și, de ce nu, a unei întâlniri cu ființele extraterestre inteligente în viitorul apropiat”.

Dar, eu mă întreb: ce fel de declaraţie face acest preot iezuit al Bisericii Catolice? El crede în Dumnezeu? Cum ar putea să spună că „viaţa s-ar fi putut dezvolta pe exoplanete”, atât timp cât Biserica Catolică susţine creaţia omului de către o Fiinţă superioară, omul neapărând prin evoluţionism?

Trecem mai departe cu declaraţiile aşa-zisului preot creştin: „Probabil că există viaţă şi o formă de viaţă inteligentă. Nu cred că ne vom întâlni vreodată cu Mr. Spock”. Dar, de ce extratereștrii nu sunt menționaţi în Biblie? Iată răspunsul iezuitului: „Biblia nu este o carte științifică. Dacă ne uităm pentru răspunsurile la întrebările noastre științifice în Biblie, vom face o greșeală. Rolul Scripturii este acela de a răspunde la întrebări de genul care este rolul nostru în Univers”.

Nu e pentru prima dată când părintele Funes vorbeşte despre extratereştri. El a discutat despre acest subiect încă din 2010, când a spus că va boteza un extraterestru, dacă i s-ar cere acest lucru. Ceea ce i-a revoltat pe mulţi creştini e declaraţia lui Funes potrivit căreia, în cazul în care ar există viață inteligentă în Univers, acei extratereștri ar putea fi liberi de păcatul originar. Astfel, extratereştrii ar putea fi mântuiţi deja, întrucât aceştia au rămas în deplină armonie cu Dumnezeu, în timp ce oamenii ar fi „oile pierdute”, păcătoşii care au nevoie de un păstor.

Declaraţiile acestea nu sunt surprinzătoare pentru mine. Şi asta pentru că mă aşteptam din partea unor iezuiţi. Să vă readuc aminte că iezuiţii reprezintă un curent din Biserica Catolică, care se află acum la putere, papa Francisc făcând parte din ordinul iezuit. Acest ordin a fost excomunicat pentru o scurtă perioadă din cadrul Bisericii în secolul al XVIII-lea, şi, drept răspuns, iezuiţii au format pe ascuns organizaţia malefică Illuminati, care să preia controlul atât al Bisericii Catolice, cât şi al întregii lumi.

Prin toate acţiunile lor de-a lungul istoriei, iezuiţii nu au demonstrat altceva decât că sunt nişte satanişti, iar credinţa în extratereştri a astronomului-şef iezuit al Vaticanului se înscrie pe această linie. De fapt, el ştie foarte bine că nu e vorba de extratereştri de pe alte planete, ci de demoni, care vor fi arătaţi în curând lumii ca fiind „extratereştri”. E o păcăleală „marca Illuminati”, ce a pus stăpânire, din păcate, şi pe Biserica Catolică. Fiţi vigilenţi la aceste înşelătorii!

 


Lasă un comentariu