Orgoni Crystal

 

Misterioasa Biblie Kolbrin şi profeţia unui cataclism mondial

532

Biblia KolbrinExistă mai multe tipuri de Biblii care au supravieţuit până în zilele noastre. E vorba de: “Manuscrisele de la Marea Moartă” din Israel, “Biblioteca Nag Hammadi” din Egipt, “Kebra Nagast” din Africa, “Biblia Albinei” din China, “Scrierile şi învăţăturile lui Buddha Issa” Tibet şi “Biblia Kolbrin” din Marea Britanie. Fiecare din ele conţin puncte de vedere diferite ale aceloraşi evenimente istorice. Fiecare o completează pe cealaltă, ca şi cum a proveni din aceeaşi sursă.

Biblia Kolbrin este primul document creştino-iudaic care explică ştiinţific evoluţia umană din perspectiva creaţionismului. Principiile matematice din Biblia Kolbrin explică interesul anticei populaţii a druizilor în ceea ce priveşte stelele, matematica şi catastrofele globale. Biblia Kolbrin vorbeşte despre întoarcerea “Pustietorului”, o stea întunecată ce a provocat un dezastru în trecut.

Biblia Kolbrin este o colecţie de documente care au fost ascunse la Mănăstirea Glastonbury din Anglia de către regele Edward I, în anul 1184. Ele au fost păstrate acolo de o grupare secretă timp de 850 de ani. Regele Edward I s-a gândit chiar să distrugă aceste documente, căci ele erau văzute ca fiind rivale Sfintei Biblii, şi ameninţând, de asemenea, şi dreptul său de a ocupa tronul Angliei.

În anul 1992, au fost trimise câteva copii pentru a fi publicate, iar în prezent există în lume două versiuni publicate ale acestei Biblii.

De ce a fost aleasă Marea Britanie pentru a se păstra Biblia Kolbrin?

Marea Britanie a jucat un rol foarte important în istoria Bibliei. Romanii i-au numit pe druizii care locuiau pe teritoriul britanic drept “Magi”, acelaşi ordin de fraternitate care i-au călăuzit pe faraonii egipteni, pe împăraţii chinezi, pe regii Indiei şi pe împăraţii romani. Aceşti “înţelepţi” erau profesori care predau astronomie, matematică, oratorie, medicină şi religie. Multe din cunoştinţele lor sunt cuprinse în Biblia Kolbrin. Ei au fost primii care l-au recunoscut pe Iisus ca precursor al profeţiilor mesianice, anticipându-i naşterea Sa, bazându-se pe informaţiile astrologice. Ei s-au folosit totodată şi de sanctuarul lor mistic de la Stonehenge. În timpul existenţei lui Iisus, existau cam 60.000 de studenţi în şcolile britanice ale “Magi”, printer care personalităţi cunoscute ca Pilat din Pontius, Lucius Sejanus (prefectul praetorian al împăratului Tiberius) şi alte elite romane.

Interesant e faptul că cuvântul “brit” nu este de origine engleză, ci ebraic, şi înseamnă “legământ”. Britanicii însuşi se consideră a fi drept “poporul legământului”, datorită conexiunii lor cu cele zece triburi pierdute în timpul cuceririi asiriene din Iudeea (sec. 8 î.Hr.) Cuvântul “saxon” înseamnă “fiul lui Iacob”. Se pare că cele zece triburi pierdute n-au dispărut deloc, ele continuându-şi activitatea în insula britanică. De aceea, susţinătorii Bibliei Kolbrin susţin că aceasta este îndreptăţită să fie denumită drept “Biblia celor zece triburi pierdute”.

Susţinătorii Bibliei Kolbrin cred faptul că profetul Ieremia a fugit de cucerirea babiloniană din anul 600 î.Hr., via Etiopia, către Britania, unde mormântul său s-ar afla şi acum în Irlanda. El l-ar fi luat cu el şi pe fiica regelui Zedekiah, din casa regelui David, strămoş ilustru al lui Iisus Hristos. De aceea, bunica lui Iisus, s-ar fi născut în Marea Britanie; de aceea, supravieţuitorii din familia lui Iisus Hristos au fugit în Franţa şi Anglia, după crucificarea lui Iisus. Aici, ei şi-ar fi întemeiat familii.

Biblia Kolbrin vorbeşte şi de marele Exod din Egipt, pe timpul lui Moise. Prinţesa Scota, fiica faraonului Ramses al II-lea, se zvoneşte că ar fi avut grijă de copilul Moise. Ea s-ar fi măritat cu un nobil evreu care ar fi dus-o în Britania. Astfel, teritoriul Scoţiei ar fi fost dat după numele prinţesei.

Ce conţine Biblia Kolbrin?

Prima parte al Bibliei conţine povestea creaţiei lumii, poveste ce poate fi interpretată atât din punct de vedere religios, cât şi ştiinţific. În ultimile două cărţi se vorbeşte despre Iisus.

Revenind la povestea creaţiei lumii, aceasta începe cu oamenii care ar fi existat încă dinaintea lui Adam şi Eva, cele două fiinţe care apar în Sfânta Biblie. Termenii de “îngerii căzuţi” din Geneză nu s-a referit la fiinţe spirituale, ci la bărbaţi care s-au căsătorit cu fiicele lui Adam şi Eva şi au avut copii. Aceştia ar fi supravieţuit unei societăţi avansate, din punct de vedere ştiinţific şi religios, ascunzându-se în peşteri, după un cataclism ucigător. Ei şi-au spus “fiii lui Dumnezeu”. Ca “îngeri căzuţi”, răutatea lor a grăbit cataclismul.

Apoi, în Biblia Kolbrin se vorbeşte de faptul că ar mai urma un alt cataclism, urmată de o perioadă de 1.000 de ani de pace, şi de întoarcerea Fiului lui Dumnezeu.

În articolele viitoare de pe acest site se vor mai face referinţe la Biblia Kolbrin.