„Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller

  •  
  •  
  •  
  •  

Uri Geller este un celebru iluzionist israelian; în anul 2006, Uri Geller susținea că o echipă din Armata Americană a ajuns la vizuina lui Saddam Hussein, ca urmare a informaţiilor oferite de el. La începutul anilor 1970, el a fost investigat de serviciile secrete americane care au concluzionat, potrivit unui raport declasificat, că „și-a demonstrat capacitatea de percepție paranormală într-un mod convingător și lipsit de ambiguități”.

Geller susține, de asemenea, că a lucrat cu NASA, unde a încheiat o prietenie cu astronautul Edgar Mitchell, cunoscându-l chiar şi pe Wernher von Braun – inginerul aerospațial care a lucrat la dezvoltarea tehnologiei rachetei pentru Germania nazistă, înainte de a fi recrutat de SUA la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Aparent impresionat de abilitățile lui Geller, Von Braun l-a invitat la biroul său, unde a deschis un seif și i-a prezentat o bucată de metal foarte ciudată.

„Era uluitor, tridimensional și avea o culoare pe care nu o mai văzusem până acum”, a povestit Geller. „Am pus mâna pe el și mi-am dat seama imediat că nu era de pe această planetă. Von Braun a spus că am dreptate – și că provine dintr-un OZN prăbușit”.

La NASA, Von Braun l-a dus apoi la o clădire nemarcată, în care se afla o cameră frigorifică. Geller nu a dezvăluit exact ce se păstra acolo, dar totul era evident. „Totuși, aceasta este linia mea roșie, peste care nu pot să trec”, a spus el. „Nu pot să spun ce am văzut acolo. Dar folosește-ți imaginația. Ce ar fi putut să fie refrigerat?” E evident că Uri Geller ar fi putut vedea acolo un extraterestru refrigerat…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Uri Geller to ‘Post’: I saw aliens with NASA, helped England in Euro 2020 / Jerusalem Post


  •  
  •  
  •  
  •  

Un comentariu la „„Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller”

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page