Abilităţile supranaturale ale extratereştrilor: telekinezia, teleportarea, telepatia şi multe altele…


extraterestri-griExtratereştrii gri au devenit mai cunoscuţi după ce satanistul Aleister Crowley a dezvăluit faptul că, pentru a scrie cărţile sale, s-a folosit de un asemenea specimen (pe nume Aiwass), cu care a luat cunoştinţă în aprilie 1904 în Cairo (Egipt).

Ei au fost descrişi ca având diferite culori ale pielii, variind de la gri deschis la gri închis. În ciuda tonurilor lor diferite de culoare a pielii, cu excepția înălțimii lor, fiziologia generală a extratereştrilor gri este una similară. Aceşti extratereştri sunt telepatici și se folosesc de minte, utilizând o formă puternică de telepatie mentală și de putere psihică direcționată prin gândire, care se numește „psionică”.

Abilitățile psionice sunt comune în cazul mai multor entități extradimensionale negative (nu doar pentru extratereştrii gri), ei folosindu-se de aceste puteri pentru a controla omenirea. Extratereştrii gri, dar şi Annunaki și draconienii, trăiesc mii de ani în acelaşi corp, acelaşi lucru traducându-se în experienţă acumulată care le-au permis acestor entităţi să-şi dezvolte extrem de mult capacitatea lor mentală și capacitatea psionică. Dacă oamenii ar trăi la fel de mult (şi nu 70 de ani), şi oamenii şi-ar fi putut dezvolta aceleaşi abilităţi psionice în mod natural.

Câteva exemple de abilități psionice:
* Proiecție astrală;
* Citirea aurei;
* Clarviziunea;
* Manipularea emoțională;
* Memorie îmbunătățită de-a lungul timpului;
* Manipularea energiei psihice;
* Telekinezie;
* Telepatie;
* Teleportare.

Păcat că doar extrem de puţini oameni au asemenea proprietăţi, iar aceste creaturi le au ca fiind ceva obişnuit…