Ruşii şi americanii au construit OZN-uri, folosindu-se de experimentele lui Tesla

6.613 vizualizari

ozn32Aşa cum se ştie, Nicolas Tesla a emigrat în Statele Unite în anul 1880 şi ceva. După 1889, el a depus peste 900 de brevete de invenţie, dintre care amintim: descoperirea curentului alternativ şi a curenţilor polifazaţi, utilizarea forţelor magnetice terestre pentru fabricarea energiei electrice, transmiterea acestei energii prin „unde” de acelaşi fel cu undele radio (fără niciun cablu şi pierderea sensibilă de energie, emisiile radio (cu mult înaintea lui Marconi), propulsia electromagnetică şi „antigravitaţională” (vehicule terestre sau aeriene), proiecţii de unde electrostatice putând acoperi un oraş pentru a forma un scut ptotector, pe care nicio bombă sau rachetă să nu-l poată traversa etc. Din nefericire pentru el, Tesla voia să ofere lumii o energie inepuizabilă şi gratuită, captând electricitatea din pământ şi atmosferă şi distribuind-o prin emisii de unde, ca radioul. Această idee nu a fost, evident, pe gustul magnaţilor proprietari de centrale electrice, fabricanţilor de generatoare şi cabluri electrice, şi mai ales pe cel al regilor petrolului.

În 1910 Tesla a fost ridiculizat şi batjocorit, iar cei care-l suţineau financiar au fost obligaţi, de cei mai puternici decât ei, să ceară rambursarea imediată a sumelor investite. Considerat de public drept nebun, abandonat de toţi şi complet ruinat, Nicolas Tesla a murit în Statele Unite, în 1943.

Dar, începând cu anul 1920, fără ştirea lumii occidentale, tânărul stat sovietic a adunat toate informaţiile pe care le-a putut obţine referitoare la lucrările lui Tesla (printre care şi carnetele personale) şi a însărcinat o echipă ştiinţifică să realizeze şi să pună la punct ceea ce cercetătorul fusese forţat să abandoneze. S-a aflat că Tesla avea darul să efectueze mental calculele cele mai complicate. Cercetătorii ruşi fiind departe de o asemenea performanţă, şi cum calculatoarele nu făceau încă parte din panoplia echipamentelor laboratoarelor, le-au trebuit ani buni pentru a obţine rezultate apreciabile. La sfârşitul celui de-al doilea război mondial, ruşii erau pe punctul de a perfecţiona mijloace de distrugere la distanţă prin unde electromagnetice şi aveau intenţia să continue invazia în Europa, în ciuda rezistenţei pe care americanii ar fi putut să o afişeze. Din fericire pentru Europa, bombele atomice de la Hiroshima şi Nagasaki l-au decis pe Stalin să ducă la bun sfârşit proiectul în cauză. Astăzi nu există nicio îndoială că ruşii au pus la punct şi chiar au perfecţionat tehnologia descoperită de Tesla, obţinând surse inepuizabile de energie, plus arme de distrugere „selective”, de o putere redutabilă. Ei au demonstrat acest lucru americanilor făcând să dispară, în urmă cu mai mulţi ani, un submarin aflat în imersiune la câteva mii de kilometri de teritoriul SUA.

Desigur, americanii au realizat eroarea comisă respingând descoperirile lui Nicolas Tesla, şi, după al doilea război mondial, au început să lucreze la un plan de obţinere a informaţiilor deţinute de ruşi. Abia după câteva decenii i-au ajuns din urmă pe cercetătorii ruşi şi se estimează că, la ora actuală, sunt la acelaşi nivel cu ei. Antigravitaţia şi electromagnetismul pe care Tesla le putea utiliza ca mijloc de propulsie, energia electrică gratuită şi inepuizabilă pe care voia să o ofere lumii, sunt deci în prezent la dispoziţia celor două superputeri.

Această tehnologie avansată le permite, evident, de a avea aparate spaţiale de tip „trabuc” sau „farfurii”, şi este mai mult decât probabil că, dintre OZN-urile zărite în lume, un mare număr sunt nave foarte terestre. Mai mult, se ştie că ruşii au la Riga instalaţii putând transmite unde capabile să reîncarce bateriile cu voltaj ridicat ale submersibilelor aflate în imersiune la mii de km şi că pot genera o gigantică undă staţionară în jurul Terrei, de ordinul a 9000-14000 cicli pe secundă, capabilă să stabilească un câmp electric rezonant, până la o altitudine de peste 350 km. Se mai bănuieşte că ruşii au şi alte baze similare, dintre care una, se pare, în regiunea polului Nord. Evident, şi Statele Unite au, de asemenea, astfel de instalaţii.

Am putea deduce că umanitatea ar trebui să se bucure, deoarece această nouă tehnologie ne deschide perspective extraordinare: energie gratuită, deci scădere considerabilă a costului vieţii şi ameliorarea nesperată a nivelului de viaţă pentru fiecare individ în parte, dispariţia foametei în lume şi un trai mai bun pentru toţi, mai ales pentru cei mai puţin avuţi. În plus, aceste noi mijloace ne deschid larg porţile cosmosului şi fac posibile viitoare contacte eventuale cu fiinţe inteligente din spaţiu, ceea ce ne-ar aduce poate o evoluţie spirituală benefică. Deci, în principiu, omul de pe stradă nu ar vedea niciun rău în dezvoltarea acestei tehnologii. Cu toate acestea, guvernele nu numai că nu au publicat aceste descoperiri, dar au făcut (şi fac) eforturi considerabile, cheltuind miliarde de dolari în scopul de a le ţine secrete. Unde vor să ajungă? Care este scopul lor?