Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Spirală ciudată observată pe Google Earth lângă Marele Lac Sărat din SUA… Acesta e un mesaj de dincolo de lumea noastră?


Creată pentru a vedea lumea dintr-un capăt în altul, aplicaţia Google Earth permite utilizatorilor să caute în tot globul cu doar câteva clickuri de mouse. Folosind imagini colectate de sateliți, întreaga lume poate fi văzută de la mii de kilometri distanță.

De la scenele cu zăpadă din Antarctica până la câmpiile deşertului din Valea Morții din California, Google Earth face posibilă descoperirea unora dintre cele mai mari fenomene naturale ale lumii. Cu toate acestea, nu doar minuni ale lumii au fost descoperite; unii utilizatori susțin că aplicaţia Google a surprins şi dovezi ale activității extraterestre.

Ca de exemplu, imaginile surprinse lângă Marele Lac Sărat (Great Salt Lake) din Utah (SUA) au evidențiat un semn ciudat, vizibil pe Google Earth. Există o semnificație ascunsă și cine a creat simbolul tulburător?

Situată la două ore de oraşul Salt Lake City, o spirală poate fi văzută „sculptată” în pământ, pe malul nord-estic al Marelui Lac Sărat. Simbolul are o lungime de circa 500 de metri și pare a fi o spirală perfectă. Bizarul semn este înconjurat de nimic altceva decât de o sare albă, aşa că se ridică întrebarea cu privire la ceea ce caută acolo.

Spirala a apărut pentru prima oară în 1970, dar apoi a dispărut mai bine de trei decenii. A repărut din nou în 2004, iar semnul incredibil a rămas de atunci, fiind astăzi o atracție turistică populară.

Ar putea fi acesta un simbol al extratereştrilor de pe alte planete? Cu o zonă liniștită și pustie, Marele Lac Sărat ar putea fi o locație ideală pentru extratereştri în a încerca să intre în contact cu Pământul.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk


Lasă un comentariu