Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un cub negru gigantic a fost văzut în faţa Lunii – susţine un astronom amator. Ce secrete ni se ascund?


Criptozoologul amator, investigatorul de evenimente paranormale și astronomul amator Keith Bradenshauer, din Alta Sierra (California) susţine că a observat un enorm „cub negru”, în apropierea Lunii, la începutul lui aprilie 2020, atunci când folosea telescopul Meade.

Keith nu a reuşit, din păcate, să fotografieze cubul, astfel încât să aibă şi o dovadă fotografică. El a spus că atunci când a observat cubul negru gigantic în faţa Lunii nu a avut la dispoziţie decât câteva secunde pentru a face zoom pe el, după care acesta a dispărut.

Mulţi conspiraţionişti cred că NASA ascunde de mulţi ani secretul acestui „cub negru”, care a fost văzut în mai multe fotografii, făcute în special de SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) – un satelit NASA special conceput pentru observaţii ale Soarelui. În 2012, scriam acest articol – Satelitul SOHO surprinde de peste un an de zile un cub negru bizar aflat în faţa Soarelui. Ce naiba o fi? – în care vorbeam cum satelitul SOHO prezintă de luni de zile fotografii în care apare nelipsitul „cub negru” situat în jurul Soarelui.


Până la urmă, ce reprezintă acest „cub negru”? Ce secrete ni se ascund?

Sursa (traducerea şi adaptarea): videoclip YouTube

P.S. Fotografia de la începutul articolului este doar una ilustrativă.