Ghicitoarele americance nu iau niciun ban pe ghicit; ţigăncile noastre te jupoaie de viu…

3.109 vizualizari

Dacă ai o problemă serioasă (şi urgentă) de rezolvat, fie că e vorba de bani, de ghinion, de iubire sau orice alte necazuri, pentru a te ajuta, îţi ofer servicii gratuite de ghicit, pentru a-ţi dezvălui numerele tale norocoase, astfel fără să plăteşti vreun ban.

Orice problemă ţi-ar distruge viaţa, nu ai nimic de plătit nici înainte şi nici după ce vei consulta horoscopul tău de viitor. Sunt gata să te ajut în a-ţi transforma viaţa.

Dacă vrei să profiţi de avantajele acestui horoscop, spune-mi care sunt problemele tale reale, urgente şi cât de mult te afectează. Te voi ajuta imediat şi fără să plăteşti nimic. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani, mai mult noroc, mai multă dragoste sau o viaţă liniştită, atunci completează formularul de mai jos:

Sex / Nume şi prenume / Ţara / E-mailul

Vezi mai departe, AICI: http://www.sara-freder.com/

OK, deşi pare, articolul ăsta nu-i publicitar. E traducerea de pe un site din străinătate (probabil SUA) în care o femeie, pe nume Sara Freder, oferă servicii gratuite de ghicit. În România, ţigăncile noastre vor totul pe bani. Am şi eu o nelămurire: dacă îl poţi ajuta pe un om să facă bani (ghicind nişte numere la loto, de exemplu), înseamnă că tu, ca ghicitoare, te poţi face miliardară, ghicindu-ţi singură numerele câştigătoare la loto. Şi atunci, fiind foarte bogată, de ce să-i mai ceri omului 100 sau 200 de lei, pentru a-l ajuta la îmbogăţire?