Un înalt funcţionar militar american confirmă că extratereştrii sunt reali şi că Armata SUA ar putea zbura către stele


OZN 1001Ben Rich (1925-1995) a fost directorul Echipei de Cercetări Avansate din cadrul companiei militare americane Lockheed Martin. Această echipă este „responsabilă” pentru conceperea a numeroase proiecte de avioane faimoase în lume, printre care U-2, SR-71 Blackbird, F-117 Nighthawk şi F-22 Raptor.

Pe patul morţii, Ben Rich a declarat că OZN-urile şi extratereştrii sunt reali şi că Armata SUA ar putea zbura printre stele! Această informaţia a apărut abia peste 15 ani, în mai 2010 în revista „Mufon UFO Journal„. Declaraţiile sale dau astfel credibilitate numeroaselor rapoarte care au precizat faptul că Armata SUA au deja nave militare care imită OZN-urile extratereştrilor.

Articolul la care am făcut referire mai sus, din mai 2010, a fost scris de Tom Keller,un inginer aerospaţial care a lucrat ca analist de sisteme computerizate pentru Laboratorul Jet Propulsion al lui NASA. Astfel, credibilitatea a doi oameni ce au lucrat în sistemul aerospaţial american nu mai poate fi pusă la îndoială de nimeni.

Să citim din declaraţiile lui Ben Rich, făcute în ianuarie 1995, pe patul morţii:

„În interiorul Echipei de Cercetări Avansate, noi eram un grup mic, coeziv, de circa 50 de ingineri veterani şi designeri şi 100 de experţi în tehnologie. Scopul nostru era construirea de avioane avansate din punct de vedere tehnologic, pentru misiuni ultrasecrete”.

„Noi deja deţinem mijloacele pentru a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt închise publicului şi ar trebui o voinţă a Domnului pentru ca umanitatea să poată beneficia de ele. Tot ce vă puteţi imagina, noi deja suntem în stare să facem”.

„Ştiu că deţinem tehnologia pentru a-i aduce pe extratereştri acasă. Există o eroare în ecuaţii; ştim ce reprezintă. Acum avem capacitatea de a călători către stele. În primul rând, trebuie să înţelegeţi că noi nu vom ajunge la stele folosind propulsia chimică. În al doilea, trebuie să ştiţi că noi trebuie să inventăm o nouă tehnologie de propulsie. Ceea ce trebuie să facem este să aflăm unde a greşit Einstein”.

Atunci când Rich a fost întrebat cum funcţionează un OZN, el a spus: „Să te întreb ceva: cum funcţionează percepţia extrasenzorială?” (de exemplu, telepatia). „Nu cumva ceva de genul toate punctele din timp şi spaţiu sunt conectate? Exact aşa funcţionează”.

Rich a mai spus, în acelaşi interviu, următoarele lucruri:

„Există două tipuri de OZN-uri: cele construite de noi şi cele construite de ‘ei’ (…) Aproape toate proiectele aerospaţiale au fost inspirate după nava Roswell: de la SR-71 Blackbird până la aeronavele tip UCAV”.

Pentru cei necunoscători, ţin să precizez următoarele: Nava Roswell este nava de origine extraterestră care se presupune că s-a prăbuşit în anul 1947 în localitatea Roswell (New Mexico, SUA). SR-71 Blackbird este o navă militară de recunoaştere, aflată în posesia Armatei SUA între 1964 şi 1998. Aeronavele tip UCAV sunt aeronave fără pilot, comandate de la distanţă.

Tot Ben Rich a mai spus că publicului n-ar trebui să i se spună despre OZN-uri şi extratereştri. El credea că publicul n-ar putea suporta adevărul. Oare de ce?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO